USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Порошенко відповів на петицію щодо розблокування Вконтакте

30 Червня 2017 08:28
Президент України Петро Порошенко відповів на електронну петицію щодо скасування блокування "ВКонтакте", яку підписали 25 359 людей з 25 тисяч необхідних.

Про це йдеться на сайті глави держави.

Президент вважає "неможливим" підтримання петиції.

За його словами, заборонені в Україні "ВКонтакте" та Mail.ru "широко використовуються російськими спецслужбами для просування російської пропаганди і проведення спеціальних інформаційних операцій проти України та її громадян". Ці компанії сприяють спецслужбам Росії у збиранні, зберіганні, використанні та поширенні інформації з обмеженим доступом – персональних даних та особистого листування громадян України.

Президент переконаний, що контент цих ресурсів спрямований на "намагання маніпулювати суспільною свідомістю через поширення недостовірної, неповної та упередженої інформації, сприяння присутньому, на жаль, в Україні протестному антиукраїнському потенціалу, втягненню його в антинародні акції та масові заворушення".

Також Порошенко заявив, що групами компаній "Mail.ru Group" та "Яндекс" здійснюються активні заходи щодо блокування діяльності українських рекламних компаній в мережі інтернет та монополізації ринку онлайн-сервісів.

Як відомо, 15 травня Президент України Петро Порошенко своїм указом заблокував ВКонтакте, Однокласники, Яндекс та інші російські сервіси. ПЕРЕЛІК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Затятий вк-шник Показати IP 30 Червня 2017 13:33
Коли ті дебіли зрозуміють, що всім наср*ть, м'яко кажучи, на їх заборони. Я сиджу вк щодня, хоча, завдяки да*нізму наших можновладців, мої друзі масово залишили цей безневинний сайт, улюблену мережу мільйонів.
Андрій Показати IP 17 Січня 2018 15:13
Затятим фанатам кацапського продукту ніякі заборони не перешкодять, і ніхто цього й не ставив за мету. Але мільйонам нормальних українців, які користувалися ВК, бо не знаходили альтернативи, офіційна заборона допомогла виявити більше наполегливості в пошуках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus