USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Порошенко залишив пільги для колишніх міліціонерів

28 Грудня 2015 08:16
Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України та членів їх сімей. Про це свідчать дані на сторінці відповідного законопроекту на сайті Верховної Ради, інформує Громадське радіо.

За колишніми працівниками міліції, у тому числі пенсіонерами, а також членами їх сімей, іншими особами зберігаються пільги, компенсації і гарантії, передбачені цим законом для колишніх міліціонерів, членів їх сімей, інших осіб. Право на отримання одноразової грошової допомоги, інших виплат, передбачених відповідно до закону України «Про міліцію», зберігається і здійснюється в порядку, що діяв до набрання чинності закону України «Про Національну поліцію».

Також, згідно з пояснювальною таблиці, перерахунок пенсій особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ України (міліції), які мають право на пенсійне забезпечення або отримують пенсію на умовах цього Закону, здійснюється з урахуванням видів грошового забезпечення, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавки, доплати, підвищення) та премії в розмірах, встановлених законодавством для поліцейських.

Нагадаємо, в Україні 7 листопада набув чинності закон про «Національну поліцію», який президент Петро Порошенко підписав 4 серпня 2015 року. Відповідно до пунктів 1 та 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про національну поліцію» з 07.11.2015 року втратив чинність Закон України «Про міліцію». Відповідно, особи, які мали право на пільги згідно із Законом України «Про міліцію», втратили право на пільги.

23 грудня Верховна Рада відновила право колишніх міліціонерів на гарантії соціального захисту, які вони втратили у зв'язку з ліквідацією органів міліції та прийняттям закону про Національну поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 28 Грудня 2015 09:38
А що при порошенку помінялось в кращу сторону для простих громадян України ???????????????????????????????????????
просто Показати IP 28 Грудня 2015 12:31
ні хр*на.. і не буде..
Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 17:26
а ще треба нагородити колишніх беркутівців, які вбивали людей на майдані. коротка память у херанта

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus