USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенку і Медведчуку можуть влаштувати перехресний допит

14 Січня 2022 14:55
У Державному бюро розслідувань не виключають проведення перехресного допиту народних депутатів Віктора Медведчука і Петра Порошенка у справі про злочинну схему поставок вугілля з тимчасово окупованих територій України.

Як передає УНІАН, про це на брифінгу повідомила радник з комунікацій ДБР Тетяна Саф’ян.

За її словами, Кримінальний процесуальний кодекс не виключає такої можливості.

«Якщо буде відповідна база і потреба, то слідчі зроблять відповідні дії, відповідний фактаж зберуть і запросять на перехресний допит», – зазначила Саф’ян.

17 грудня 2021 року у Державному бюро розслідувань заявили, що Порошенко проігнорував слідчих, які намагалися вручити йому повістку про виклик у справі про злочинну схему поставок вугілля з тимчасово окупованих територій і сприяння терористичним організаціям «ЛНР» і «ДНР» групою громадян України.

Того ж дня стало відомо, що Порошенко поїхав за кордон. Повернутися в Україну він планує 17 січня.

20 грудня оголосили підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій у справі про постачання вугілля з ОРДЛО експрезиденту Петру Порошенку.

У вересні-листопаді 2021 року у цій справі повідомили про підозру народному депутату від «ОПЗЖ» Віктору Медведчуку та колишньому міністру енергетики Володимиру Демчишину.

6 січня Печерський райсуд Києва наклав арешт на майно та активи Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗЕбуба Показати IP 14 Січня 2022 16:28
а ще краще дуель для цих двох організувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus