USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ПортCity хоче змінити умови договору з Луцькрадою

8 Жовтня 2014 17:42
Керівництво торгово-розважального комплексу «ПортCity» хоче продовжити оренду землі з 5 до 10 років, мовляв там розміщена їхня підпірна стіна, а тому іншим юридичним і фізичним особам Луьцькрада не може надати оренду. Окрім того, вони хочуть змінити цільове призначення використання землі, якої трохи більше, ніж півгектара.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 8-го жовтня.

Так, членам комісії надійшов лист-звернення від ПП «Реммеблі» у якому вони пояснюють своє прохання.

«28-го квітня, 2012-го року між Луцькою міською радою та ПП «Реммеблі» укладений договір оренди землі терміном на 5 років на земельну ділянку площею 0.5095 гектара за адресою: Луцьк, вулиця Сухомлинського, 1, для розширення та здійснення благоустрою території (на період будівництва).

ПП «Реммеблі» після завершення будівництва торгово-розважального центру на вулиці Сухомлинського, 1, в Луцьку планує надалі орендувати вищезгадану земельну ділянку, змінивши її функціональне призначення. Адже дана земельна ділянка необхідна для обслуговування торгово-розважального центру з автостоянками і відсутня можливість надання земельної ділянки в користування іншим юридичним і фізичним особам, та використання її для громадських потреб (дана земельна ділянка обмежена підпірною стіною і ділянкою, яка перебуває у власності ПП «Реммеблі»).

У зв’язку з цим немає необхідності укладати угоду про припинення існуючого договору оренди, а потім по новому оформляти оренду.

Прошу внести зміни у вищезгаданий договір оренди землі в частині пункту 14, а саме: для розширення благоустрою території, прилеглої до земельної ділянки на вулиці Сухомлинського, 1, замінивши – для обслуговування торгово-розважального центру з автостоянками та продовжити дію договору оренди землі на 10 років», - йдеться у зверненні, яке датоване 17 вересня 2014-го року.
Члени профільної комісії підтримали звернення й рекомендуватимуть депутатам Луцької міської ради під час сесії змінити умови договору.

Нагадаємо, що раніше згідно із Договором пайової участі підприємство зобов’язали сплатити 6 мільйонів 26 тисяч 870 гривень до міського бюджету. Втім, депутати вирішили «подарувати» бізнесменам 2 мільйони гривень, які недоотримав міський бюджет.

Редакція також повідомляла, що за хабар від ТРЦ в Луцьку можуть судити і посадовця, і бізнесмена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 8 Жовтня 2014 18:06
Люди вклали гроші,створили робочі місця.сучасний торговий центр, а їх продовжують тероризувати дармоїди-халявщики.
Василий до дідо Показати IP 8 Жовтня 2014 18:39
С этого места поподробней пожалуйста.... А то что условиями договора предполагалось строительство подземного перехода, это как......? И что ты имеешь в виду говоря о халявщиках, называй вещи своими именами, кто халявщики..? Громада города Луцка или как..? Ох чувствует мое сердце что придет время и будете вы отвечать перед людьми, что такие как дидо, что истинные хозяева тех самых дидо..........
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 07:09
А вони знову в нардепа лізуть щоб кришувати свій бізнес, невже для рідного міста не могли дотриматися умов побудови Портсіті
пасажир до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 08:42
Для кого? Для єрьоми Луцьк рідне місто? А список депутатів, які "подарували" 2 млн. дайте в студію
IEGOR Показати IP 9 Жовтня 2014 20:51
Ті члени комісії плюють на громаду міста.За підземний перехід вже ніхто і не згадує.Кошти арендаторів перетікають по призначенню-у бездонну кишеню пана.Кому цей бляшаний Порт потрібний?У розвитку промисловості та власного виробництва ці бизнесмени не за цікавлені...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus