USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порушене перемир'я та інспекція українських позицій: Ігор Палиця – в ефірі «Права на владу»

17 Вересня 2020 21:45
Народний депутат від Луцька, голова партій «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця в ефірі програми «Право на владу» разом з іншими політиками говорить про порушене перемир’я на Донбасі, скандальне рішення про інспектування українських позицій за участю бойовиків та зустріч «нормандських радників» у Берліні.

«Україна продовжує балансувати між війною та миром. Чи можна утримати надовго режим тиші на Донбасі? Чи вдасться Росії домогтись проведення виборів в ОРДЛО? Як ворог намагається знищити Україну зсередини? Чи є зрадники у владі? Чому місцеві вибори важливі навіть під час війни? Все це – тема дискусії у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук», – анонсували програму.

У розмові беруть участь: представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи, народний депутат від фракції «Слуга народу» Андрій Костін, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький, народний депутат, «Слуга народу» Олександр Дубінський, військовий експерт Олексій Арестович, представник Донецька в українській делегації у Тристоронній контактній групі в Мінську Сергій Гармаш, співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко, член Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України Михайло Дворянчук, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, претендент на посаду міського голови Львова Руслан Кошулинський та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus