USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Посадовців Ощадбанку підозрюють у привласненні 2 млн грн пенсіонерів та дітей з інвалідністю

27 Грудня 2019 12:19
Прокуратура повідомила посадовцям Ощадбанку про підозру у привласненні вкладів пенсіонерів та дітей з інвалідністю на 2,2 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Генпрокуратури, пише Theбабель.

У Кіровоградській області керуючому відділенням та економісту Ощадбанку повідомили про підозру в організації злочинної схеми привласнення коштів з поточних та депозитних рахунків клієнтів.

За даними слідства, керуючий районним відділенням у змові з економістом протягом 2016-2018 років привласнювали кошти клієнтів банку. Вони проводили безпідставні операції, в тому числі безготівкового перерахування коштів з депозитних рахунків на підставні карткові рахунки за підробними документами.

У ГПУ повідомляють про 72 постраждалих, більшість з них пенсіонери та діти з інвалідністю. Загальна сума привласнених склала понад 2,2 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Прес-служба Ощадбанк Показати IP 27 Грудня 2019 12:45
Коментар прес-служби Ощадбанку щодо інформації про підозру в привласненні коштів співробітниками банку у Кіровоградській області Зазначаємо, що внутрішні служби Ощадбанку самостійно виявили факт зловживання співробітниками банку у Кіровоградській області в результаті перевірок. Після цього банк звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів та надав їм всі підтверджувальні документи. Банк протягом року активно співпрацював зі слідством та ініціював процес завершення справи та передачі її до суду. Винних співробітників банку було одразу звільнено з займаних посад. Наразі всім дітям кошти повернуто в повному обзязі, по інших клієнтах триває процес повернення.
Клава до Прес-служба Ощадбанк Показати IP 27 Грудня 2019 13:51
Вибачте, а чому ваша установа відмовляється від гарантування вкладів, я завтра піду забирати свій депозит і більше до Ощадбанку а ні ногою ....
Просто до Клава Показати IP 27 Грудня 2019 15:36
Фонд гарантування вкладів це рахуй як фірма, яка надає послуги. Депозити в ощаді гарантовані ДЕРЖАВОЮ!!!!!!!! Хоча можеш забрати свої копійки
Психопланетарій, Лип Показати IP 27 Грудня 2019 15:15
Теж мені покарання понесли злочинці, цитую: "винних співробітників банку було одразу звільнено з займаних посад. Наразі всім дітям кошти повернуто в повному обзязі, по інших клієнтах триває процес повернення. Називається пустили козла до городу з капустою. Вони будуть ще два чи п"ять років відшкодовувати. Суд зараз прийме до уваги, що вони співпрацюють зі слідством та відшкодовують привласнені кошти та на цьому все закінчиться. І кожний з них, цей екскеруючий відділенням та ексекономіст, через рік будуть знову працювати на своїх посадах, але вже в іншому банку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus