USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посли G7 закликали Порошенка плавно передати владу Зеленському

15 Травня 2019 22:18
Посли країн «Великої сімки» закликали президента Петра Порошенка до плавної передачі влади його наступнику Володимиру Зеленському.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на повідомлення французького головування в G7 у Twitter Групи підтримки України.

«Посли G7 сьогодні зустрілися з президентом Порошенком, аби обговорити прогрес, здійснений у сфері реформ за його президентства. Вони привітали досягнення президента Порошенка і обмінялися з ним думками щодо поступу, який мусить бути забезпечений у подальшому», – йдеться в повідомленні.

«Посли G7 закликали до плавної передачі влади, що дозволить Україні продовжити обраний нею шлях реформ», – наголошується в повідомленні.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 15 Травня 2019 23:31
Хлопці з G7 не витримала хамства Педро (це так назвали два дні тому назад нашого томосоносця в Брюсселі) і вирішили діяти. Страх за свої статки, нажиті на біді народу, не дає Дону Педро спокою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus