USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поведінку депутатки Луцькради розглядатиме профільна комісія

29 Листопада 2017 16:16
Депутат Борис Смаль закликав розглянути поведінку на сесії депутата Алли Надточій на комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, оскільки вона дозволяє собі називати депутатів «смотрящими».

Про це йшлося 29 листопада під час чергового засідання 34-ї сесії Луцької міської ради.

Розглядаючи питання про порядок конкурсного відбору керівників начальник закладів, депутат Алла Надточій ставила багато питань щодо того, хто призначатиме директорів шкіл, хто буде входити у комісію тощо.
Виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що аби депутат Надточій задавала ці питання на комісії, то на сесії цих питань не виникало б.
Своєю чергою, Алла Надточій звинуватила окремих депутатів в тому, що вони приходять на комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, та дають вказівки її голові. При цьому вона назвала депутатів «смотрящими».

Депутат Борис Смаль, який був на одному з засідань комісії, сказав, що він не дозволить ображати депутатів та називати їх «смотрящими», а також закликав голову комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту Миколу Федіка розглянути поведінку депутата Надточій на цій сесії.
Григорій Пустовіт зауважив, що для партії «Самопоміч» така поведінка є нормою.

Депутат Євгеній Ткачук підкреслив, що за цими запитаннями є ціль окремих депутатів.

«Окремі депутати ходять до директорів шкіл і пробують вчити їх як працювати. Директорам шкіл йдуть погрози, що депутати самі призначатимуть директорів шкіл. Тому не потрібно «кошмарити» директорів шкіл, адже вони працюють якнайкраще», - говорить депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Таня Строцюк Показати IP 29 Листопада 2017 16:37
Справжня харитя
Кіт Показати IP 29 Листопада 2017 17:15
Сидять дві ку?ви і телефонами бавляться, подивіться, люди, кого ви обрали, в шию гнати тих пройдисвіток!
ввв Показати IP 29 Листопада 2017 17:44
Ну розглянуть її на комісії.І що далі ... .Десь вона бачила ту комісію та її "членів".
Ніла Показати IP 29 Листопада 2017 19:55
От так тратяться кошти з міської казни на таких горе-депутаток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus