USD 40.20 40.60
  • USD 40.20 40.60
  • EUR 40.45 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Повідомили час і дату прощання з полеглим на війні сином луцької художниці

7 Грудня 2023 11:49
Завтра Луцька громада проведе в останній путь 28-річного лучанина Миколу Мялковського, який жертовно віддав життя за рідну землю на війні з російськими окупантами.

Як повідомила матір полеглого воїна, художниця Тетяна Мялковська, попрощатися з її сином можна вже сьогодні, 7 грудня, в Будинку панахиди з 15:00.

Поховають військового 8 грудня. Громадська панахида за Миколою Мялковським відбудеться завтра у Свято-Троїцькому соборі, початок об 11:00.

Нагадаємо, молодший сержант Микола Мялковський загинув 4 грудня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України. У перший день повномасштабного вторгнення він покинув роботу в муніципалітеті польського Любліна й приїхав боронити Україну.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ольга Показати IP 7 Грудня 2023 14:58
Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Людила Показати IP 7 Грудня 2023 18:41
Царство небесне і одвічна шана і пам, ять загиблому воїну, герою! Мамі низькій уклін за виховання сина. Ні сини ніколи не вмирають вони лише поруч бути перестають!
Ilona Показати IP 8 Грудня 2023 13:45
Миколо, ти був найкращим сином, другом і просто чудовою людиною. Ти будеш у моєму серці назавжди. Україна буде вільною!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus