USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Повідомили про загибель військового Анатолія Пашка. На Камінь-Каширщині – триденна жалоба

31 Травня 2022 14:00
Відбиваючи військову агресію окупанта, загинув житель Маневицької громади Анатолій Пашко.

Про це повідомили на сторінці Камінь-Каширської РДА у Фейсбуці.

«У скорботі молода дружина Оксана, в риданнях мама, четверо діток горнуться до мами. Йому би жити, піднімати двох дочок, двох синочків, але добровольцем поліг за майбутнє України, за рідних, за своїх дітей. Вічна пам'ять ГЕРОЮ!» – написав у Фейсбуці голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

У зв'язку із загибеллю жителя села Підріччя Валентина Карпіка та Анатолія Пашка з Нових Підцаревичів на всій території громади 31 травня, 1 та 2 червня оголосили днями жалоби.

«У дні жалоби на території Камінь-Каширського району приспустити Державний прапор України на будинках і спорудах органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій», – йдеться у документі від 31 травня 2022-го за № 63.

«Із вірою та вдячністю починаємо кожен новий день у воєнній реальності. Але сьогодні, на жаль, зі скорботою. Знову втрати. Район не встигає оговтуватися від сумних звісток. Вічна шана та пам'ять Героям!» - зазначила своїй офіційній сторінці у Фейсбуці голова РДА Ольга Ващук.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблих Героїв. Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus