USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Позачергову сесію Ковельміськради «провалили» ініціатори – бютівці

11 Вересня 2008 17:36
Результатом засідання фракції БЮТ у Ковельській міській раді 11 вересня стало відкликання заяви про скликання позачергової сесії цього представницького органу. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Тоді, коли мала початися запланована позачергова сесія, секретар Ковельської міської ради Василь Шворак оголосив присутнім у залі депутатам новину.
 
«Враховуючи неоднорідність думок ковельчан та депутатів, із метою збереження політичного спокою в місті, шануючи наших виборців, депутати фракції БЮТ вирішили відкликати свою заяву про скликання позачергової сесії і заявити: міська рада повинна бути носієм стабільності в місті і ми це сьогодні демонструємо.
 
Давайте сідати займатися господарськими справами і життям нашого міста», – заявив він.
 
Також пан Шворак проінформував, що сьогодні на засіданні депутатської фракції БЮТ у Ковельській міськраді прийняли звернення до Президента з приводу політичної ситуації, яка склалась сьогодні в Україні.
 
Таким чином, сесія фактично не відбулася.
 
Довідково:
 
Звернення до Президента, аналогічне тому, яке пропонувалося прийняти на цій сесії Ковельської міськради, «провалила» Волинська обласна рада і підтримала Луцька міська рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 18:02
нарешті. вистачило розуму...
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 18:03
Шо, і в ковелі є бют? Просто повний єц...
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 21:28
В ковелі (і у районі) є бют. Тільки якісь нефартові вони. Видно дитинство було не таке як у всіх.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 08:53
Діти вони ще - кіндери одним словом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus