USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Працівник ЖЕКу підбурює колег на страйк, щоб звільнитися, – новий директор ЖКП

19 Лютого 2009 10:54
Для того, щоб отримати звільнення, працівник ЖКП №6 начебто підбурює своїх колег на страйк. Принаймні так стверджує директор підприємства Микола Гарбарчук, – повідомляє 19 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами Миколи Гарбарчука, один із працівників ЖКП начебто незаконно обіймав свою посаду. Маючи освіту ветеринара, чоловік числився на двох посадах. Одна із них вимагає відповідного диплому, друга ж узагалі виключає будь-яке сумісництво. У виникненні такої сумнівної ситуації нинішній директор, за славною українською традицією, звинувачує свого попередника, який нібито перебуває із цим працівником у родинних стосунках.
 
Другого лютого відбулася зміна керівництва ЖКП № 6, – стверджує Микола Гарбарчук. За його словами, чоловіка, який працював із порушеннями, відсторонили від виконання обов’язків. Новий директор каже, що порушник, аби уникнути відповідальності після перевірки його роботи комісією по охороні праці, хоче звільнитися за день до перевірки – 23 лютого. Однак директор відмовив йому в цьому.
 
Щоб отримати звільнення, працівник нібито підбурював колег на страйк, лякаючи скороченнями. Але директор запевнив, що звільняти майстрів він не збирається. А про скорочення адміністративно-управлінського персоналу він вже давно попереджував, – заявив директор.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Лютого 2009 13:48
Та там в тому в так званому ЖЕКу №6, як був бардак, так і є - від перестановки доданків сума не міняється - тільки жруть бабло, а Стемковський покриває!
Анонім Показати IP 19 Лютого 2009 17:03
Від такого лайна - попередній керівник - можна було чекати і не тільки бардаку. Може, таки цей керівник буде порядним (тобто, наведе порядок)...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus