USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Працівників ВОДА навчають публічного виступу

30 Квітня 2009 15:15
Заступники керівників, начальників відділів структурних підрозділів облдержадміністрації зацікавилися ораторським мистецтвом. Тематичний короткотерміновий семінар «Мистецтво публічного виступу» відбувся 30 квітня у Волинському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами заступника директора центру Людмили Матящук, такий семінар «Мистецтво публічного виступу» проводять вперше. Його проведення є результатом побажань заступників керівників, начальників відділів структурних підрозділів облдержадміністрації. «Коли ми вивчали інтереси та проблеми за цей рік, то виявилося, що багатьох цікавить питання публічного виступу», – розповіла вона.
 
На семінар прийшло понад 25 чоловік, що перевершило очікування організаторів. Як зазначила пані Матящук, цей факт є досить логічним, адже керівникам ці знання просто необхідні, оскільки часто доводиться розмовляти із своїми підлеглими та інколи переконувати їх.
 
По завершенні семінару кожен його учасник отримає свідоцтво про підвищення кваліфікації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 30 Квітня 2009 15:25
А Грицюк був? Йому не помішало б!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus