USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працівники ДАІ врятували жінку і будинок від пожежі. ФОТО

22 Січня 2013 11:03
На Волині двоє працівників Державтоінспекції – капітан міліції Сергій Мельничук і старший лейтенант міліції Сергій Сунічук - допомогли мешканці Маневицького району врятувати стареньку матір і будинок від пожежі.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, двоє працівників Державтоінспекції у складі автомобільного наряду несли службу у селі Старосілля Маневицького району. Проїжджаючи повз будинки, відчули запах диму, та, кажуть, не надали цьому великого значення. А через кілька метрів усе ж зупинилися. До їхнього автомобіля підбігла жінка із проханням допомогти врятувати її матір із будинку, де виникла пожежа.

Міліціонери миттєво кинулися в хату, аби вивести на вулицю матір потерпілої:

«Жінка після тяжкої хвороби не може самостійно пересуватися, тож ми допомогли їй вийти із задимленого приміщення», – пригадує Сергій Мельничук.

Переконавшись, що життю і здоров’ю жінок нічого не загрожує,прийнялись ліквідовувати пожежу.

«На горищі полум’я охопило дерев’яне перекриття. Ми відразу викликали працівників МНС, самі ж кинулися гасити пожежу вогнегасником.

Однак у боротьбі з півтораметровим полум’ям вогнегасник виявився неефективним. Тому правоохоронці вирішили піти іншим шляхом: Сергій Мельничук набирав із криниці воду і передавав своєму колезі, котрий був безпосередньо на горищі. Пожежу вдалося ліквідувати до приїзду співробітників МНС.

За добросовісне виконання службових обов’язків і небайдужість до людської біди начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук подякував державтоінспекторам, вручив грамоти та цінні подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Роман Показати IP 22 Січня 2013 12:00
Перший раз це пишу - МОЛОДЦІ Менти ( надіюсь не останній :))))
* Показати IP 22 Січня 2013 12:16
добрий вчинок.
Vlad2000 Показати IP 23 Січня 2013 11:07
Вона їм що дала 100 баксів? ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus