USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У помешканнях керівників лісгоспів Волині - обшуки

31 Серпня 2016 15:47
Правоохоронці проводять обшуки у помешканнях керівників лісогосподарських підприємств області, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Сьогодні працівники прокуратури Волині спільно зі співробітниками УСБУ проводять у приміщеннях фірм-експортерів лісу та оселях їх керівників, а також у помешканнях керівників державних лісогосподарських підприємств області низку санкціонованих судом обшуків, аби виявити фіктивні документи щодо незаконного експорту необлікованої деревини та отримані від цієї діяльності кошти.

Як повідомлялося, слідчим відділом прокуратури Волинської області проводиться досудове розслідування кримінального провадження за фактами зловживання службовим становищем службовими особами Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, які, перебуваючи в злочинній змові з суб’єктами господарювання, на підставі підроблених документів здійснювали незаконний експорт деревини цінних порід в офшорні компанії, засновниками яких є наближені до керівників лісопідприємств особи.

В рамках розслідування кримінального провадження здійснено масштабну спецоперацію з проведення оглядів усіх лісогосподарських підприємств Волині, у ході якої вилучено понад 500 кубометрів необлікованої деревини цінних порід орієнтовною вартістю понад 3 мільйони гривень.

Окрім того, прокуратура області скерувала тимчасово виконуючому обов’язки Голови Державного агентства лісових ресурсів України доручення провести службове розслідування стосовно керівника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства й керівників та службових осіб усіх лісгоспів області з питань дотримання ними вимог чинного законодавства щодо заготівлі, обліку, переміщення, реалізації й експортування деревини.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ВОЛИНСЬКОМУ ЗАКАЗНИКУ РУБАЮТЬ ДЕРЕВА, А ЛІСІВНИКИ НЕ ЗНАЮТЬ, ЩО ЦЕ ЗАКАЗНИК

Досудове розслідування у кримінальному провадженні про незаконну діяльність лісівників триває та перебуває на особливому контролі керівництва прокуратури області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Абориген Показати IP 31 Серпня 2016 16:00
Призвища будь ласка, або хоча лісгоспи.
Юр до Абориген Показати IP 31 Серпня 2016 16:49
Прізвищ не буде, бо то додасться роботи прес-службі
волинянам Показати IP 31 Серпня 2016 16:02
нарешті добрались до лісників
007 Показати IP 31 Серпня 2016 16:06
Картина відома як багатіють посадовці лісгоспів Волині. По родині знаю. Хатки будуються, машинки з салонів купляються, бухати за кермом полагається.
упс до 007 Показати IP 1 Вересня 2016 07:37
Наверное павлiк морозов!родину свою здаеш.....чи може жаба давить горло??
іван Показати IP 31 Серпня 2016 18:44
Спочатау прочитайте хто проводить обшуки а проводять волинські прокурорчики і сбу тобото ті хто кормився біля корита і результат тих обшуків буде "ПШИК" система не зміниться а вся ця шарпанина для заспокоення населення ось і все чекаемо результату
ЛІС Показати IP 31 Серпня 2016 20:18
ЗА ВОЙТЮКА ХЛОПЦІ НЕ ЗАБУТЬТЕ РИГІОНАЛА ХЕ...ВОГО..
Анонім до ЛІС Показати IP 31 Серпня 2016 22:04
Де ти бачив щоб прокурори садили бувших регіоналів, вони самі лизали одне місце регіоналам три роки тому і при тому за цей період ніхто в тому вулику не змінився, згадайте як браво дівчину з луцька вони притягували за портрет свого хазяіна овоща перевернутий до гори ногами
Знаючий Показати IP 31 Серпня 2016 21:58
Про що ви говорите??? Смішні! Будь яка здорово мисляча людина такого не скаже, а тим більше не напише "аби виявити фіктивні документи щодо незаконного експорту необлікованої деревини та отримані від цієї діяльності кошти". Експорт, так само як і валютні поступлення контролюються нацбанком, податковою, митницею і КРУ (не кажучи про управління). Так що не з тієї служби розпочали.
Назар Показати IP 31 Серпня 2016 22:10
Та залиште ви вже тих лісників у спокої. Дайте людям працювати. На даний час по районі найвища зарплатня у лісовій галузі, і податки сплачують в державу. І ще не так.
Анонім до Назар Показати IP 1 Вересня 2016 07:16
Що це значить "залиште" ліс садили нащадки а вирізають виродки яким все мало при тому на бумагах тільки садять, поідь в ліс і побачиш галявини, то це мабуть так треба
Назар до Анонім Показати IP 1 Вересня 2016 09:15
Ліс садиться з року в рік і садять більші площі чим вирізають. Садили рік, два, ...., двадцять назад, і це не тільки "на бумагах".А щоб побачити молодняк і культури поїхати в ліс треба тобі і роззути очі.
упс до Анонім Показати IP 1 Вересня 2016 09:26
Галявини треба для бурштину.....так i iншi зароблять....
Ха-ха до Анонім Показати IP 1 Вересня 2016 11:47
Нащадки - це ті хто буде після нас. Якщо не знаєш значень слів, то краще не пиши. То напевно у всіх галузях ти такий "спеціасті".
Анонім до Ха-ха Показати IP 1 Вересня 2016 18:58
Роумник напиши краше скільки десятиліть потрібно щоб той ліс виріс я вже не говорю коли там будуть рости гриби і ягоди після вашоі діяльності, і з тих сажанців що ви втикнули в землю з 10 приймаються 5, так люди мали гроші хочаб з сезону грибів і ягід а після вас скоро пустеля буде,підніми своє місце і поідь в ліс якщо це можна зараз так назвати
упс до Анонім Показати IP 1 Вересня 2016 23:31
А скiльки смiття i лайна в лiсi пiсля мирних громадян????i як тодi ягоди ростуть??((
КВАТИРА Показати IP 31 Серпня 2016 22:23
все вже вирішино, все завезено!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus