USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Православне Братство потішило лучан Різдвяним вертепом

9 Січня 2009 19:00
 
Вчора, 8 січня, в луцькому Свято-Троїцькому соборі відбувся Різдвяний вертеп, який представили члени Молодіжного Православного Братства преподобного Миколи Святоші, князя Луцького. Про це 9 січня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Для братчиків уже стало доброю традицією показувати вертепи. От і цього разу православна молодь представила різдвяне дійство у Свято-Троїцькому соборі, на яке прийшли подивитись сотні парафіян. Перед початком виступу до присутніх звернувся духівник Братства, ієромонах Костянтин (Марченко), який вкотре наголосив на важливості приходу Христина на землю.
 
Братчики в цей день відвідали також і Свято-Миколаївський чоловічий монастир у селі Жидичин, у якому також показали вертеп.
Окрім того, вони з колядками та віншуваннями відвідали онкодиспансер, тубдиспансер і хоспіс, де несли хворим радісну звістку про народження Христа, тим самим вселяючи їм надію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus