USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Правову освіту населення забезпечують здебільшого бібліотеки?

5 Грудня 2008 12:48
Найкраще правову освіту на Маневиччині забезпечує районний відділ культури і туризму. Це твердження висловила під час засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради начальник Маневицького районного управління юстиції Любов Маркевич, – повідомляє 4 грудня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Любові Маркевич, правова освіта у Маневицькому районі найбільше зосереджена у бібліотеках, де створенні відповідні інформаційні куточки. Таким чином найзначнішу роль у правовій освіті населення проводить відділ культури та туризму Маневицької райдержадміністрації.
 
Також у районі діє два правові клуби. Тісна співпраця налагоджена із громадськими організаціями, особливо зі спілкою «Співдружність» та районною організацією інвалідів.
 
Крім цього, як розповіла Любов Маркевич, правову допомогу жителям Маневиччини надає громадська приймальня при районному управлінні юстиції. За 2008 рік за консультацією до неї звернулося близько ста громадян. За словами начальника районного управління юстиції, до приймальні здебільшого йдуть із питаннями правильного оформлення документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus