USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Правильні пріоритети – позитивний результат: ВНУ – в переліку 600 найкращих вишів Європи

22 Вересня 2023 17:41
За результатами діяльності Волинський національний університет імені Лесі Українки посів 103 місце у рейтингу QS Eastern Europe University 2024, де представлені заклади вищої освіти Польщі, Чехії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Болгарії, які, згідно з методикою рейтингу, формують регіон Східна Європа. Гідне регіональне позиціонування в підсумковому результаті дало Лесиному університету змогу увійти до найкращих 600 ЗВО Європи, що засвідчують дані QS Europe University Rankings 2024.

Про це інформують на сайті університету.

Читати ще: «Золотий фонд університету»: у Луцьку презентували енциклопедію випускників Лесиного вишу

Це великий прогрес і визнання, адже кожен із цих рейтингів – підтвердження високоефективної навчальної, наукової та міжнародної діяльності професорсько-викладацького й адміністративного складу і студентства.
Читати ще: Фізичні терапевти ВНУ пройшли стажування у Польщі

QS World University Rankings вважають одним із найвпливовіших глобальних рейтингів університетів. Навчальні заклади оцінюють за такими показниками, як якість викладання, активність науково-дослідної діяльності, інтернаціоналізація та відгуки працедавців щодо професійного затребування випускників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus