USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Правий сектор» Волині не має незареєстрованої зброї. ЗАЯВА

1 Квітня 2014 18:40
«Правий сектор» Волині заявляє, що не має незареєстрованої зброї, і запрошує правоохоронців та представників ЗМІ перевірити приміщення Штабу і переконатися у цьому. Про це повідомили у прес-службі «Правого сектору» Волині.

ЗАЯВА «ПРАВОГО СЕКТОРУ» ВОЛИНІ

«У зв’язку із спекуляціями навколо прикрого інциденту із застосуванням зброї, котрий мав місце в Києві 31.03.2014, та відповідним рішенням Верховної Ради України, «Правий сектор» заявляє, що не використовує та не має незареєстрованої зброї.

Так, «Правий сектор» Волині запрошує представників органів внутрішніх справ та журналістів Луцька в Палац культури («Просвіта») за адресою вулиця Богдана Хмельницького 1, де знаходиться наш Штаб, для публічної перевірки приміщення.

«Правий сектор» Волині готовий вибити грунт з-під штучно створених інформаційних провокацій з метою дискредитації революційних рухів та їх нейтралізації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Lutsk Показати IP 1 Квітня 2014 18:44
А, оно таки-да, все сразу поверили. Ага-щщщассс!!! Поищи дураков в зеркале.
1 Показати IP 1 Квітня 2014 18:47
http://vk.com/club68900171
Радио Вьетнам до 1 Показати IP 1 Квітня 2014 23:59
Недавно в Интернете появилось письмо части бойцов «ПС», «Белого молота» и «Самообороны майдана», в котором, в частности, сказано: «Временное правительство Украины – ставленники Запада, нас натравливают на Россию, но НАШ РЕАЛЬНЫЙ ВРАГ – ДЕЙСТВУЮЩАЯ ВЛАСТЬ еврейских проамериканских ОЛИГАРХОВ и их ставленников, они куда хуже и в разы опаснее. Русские – наши братья, и мы принадлежим единому Славянскому племени! Наш враг создал нам тысячи идеологий, религий и прочего искусственного, причесывая наши головы своей уродливой политикой раздора»
Роман Показати IP 1 Квітня 2014 19:07
Чому Пс зробив собі штаб в будинку просвіти? Це можна зрозуміти в революційний час? А зараз чому їм ніхто не указ?
сонечко до Роман Показати IP 1 Квітня 2014 19:26
Я теж здивувалась."Просвіта" і ПС...Дожилися!
Анонім до Роман Показати IP 1 Квітня 2014 22:56
А туди на різноманітні гуртки дуже багато діток ходить. Треба щоб вони ще з памперсів вчилися зброю в руках тримати. Заразом ще й побавляться вживу. Не все ж в комп'ютері вбивати. Просвіта в повному розумінні цього слова!
Мустафа Показати IP 1 Квітня 2014 19:41
Да*** ! Всім зрозуміло, що зараз немає...вивезли в інше місце!!!
міщанин Показати IP 1 Квітня 2014 19:47
Якщо орендуєте Просвіту..можна зрозуміти про штаб..Та і оренда в центрі міста вартує чималу суму..А якщо самі прихватизували, то хто ви? Що скаже шановний мер????
Всім тролям до міщанин Показати IP 1 Квітня 2014 20:22
Бажаю приємного вечора. Без Правого Сектору нам простим волинянам буде погано і хай орендують хоч будинок обкому партії, що на проспекті Волі, там можуть собі і бійців рекрутити!А МВС продажне з своїми обов'язками не справляється, тому нехай Паша зі своїми хлопцями їм трожки хвости закручує! Слава Україні!
Анонім до Всім тролям Показати IP 1 Квітня 2014 20:37
Без пс не буде погані! Коли буде звіт же про виконану роботу? Фінансовий звіт? Громада жде ! А то що воно вже об-ль всі бачать! всі чують бла бла бла.
Лучанин до Всім тролям Показати IP 1 Квітня 2014 20:43
Волинянам було добре, ДОНКИ не прийшов ПС. Ми жили у мирному місті, в якому не було місця молодикам з автоматами...
Тролюй сам. до Всім тролям Показати IP 1 Квітня 2014 20:49
Дивлюсь трошки інакше.Хочете владу.ідіть на вибори..Але не так як в Криму.А нормальні демократичні вибори в цивілізованій країні.А за міліцію, не справляється треба реформувати, очисти від баласту.Всіх продажними не рахую.так само можна і вас в продажних записати.Не подобається? Звідки знати.на який млин озброєне угрупування воду льє? А в тому будинку молодь вчиться.щоб вміти будувати Україну,навчати цьому дітей..Так само і в Просвіти функція інша.Просто.збираєтесь себе поставити над суспільством, громадаю-зазнаєте поразки.І це однозначно, незважаючи якою ідеєю прикриваєтесь.Читав вашу листівку, програмку одні цитати від ОУН.. все ..А тут повинна бути обширна і чітка програма розвитку країни, раз назвались політичною партію...ведіть себе як партія..А за славу..її треба заслужити.
ДАІ до міщанин Показати IP 1 Квітня 2014 20:59
Зайняли в наглую та ще брешуть , ніякої поваги до лучан, практично відмінилось зайнятт. хору та інших гуртків, але їм це до заднього місця, брешуть також те, що не мають зброї, а ту, що забрали в працівників ДАІ, практично вчинили розбій, пора садить
Олеся до ДАІ Показати IP 1 Квітня 2014 22:27
Підтримую, моя дитина займається в палаці культури і повірте ПС не дуже приємний сусід поряд с півтора сотньою п'ятирічних дітей, знайшли б собі місце інше. До речі наші діти платять гроші за заняття в Палаці культури, якусь частку з цих грошей платять за світло та опалення, як з платних послуг. А ПС можна все на халяву, світло палити, туалетами користуватись, електроприборами, а че держава заплатить (з податків лучан).
Лучанин Показати IP 1 Квітня 2014 20:42
"Правий сектор" не СЛАВА, а Ганьба України!
!!! УВАГА!!! Показати IP 1 Квітня 2014 22:42
От мудак Данильчук. в Просвіті, так званий штаб, у ПС лише для так званих "нарад". Основний штаб та офіс Правого сектора у Луцьку по вул. Декабристів, 23. МІЛІЦІЯ, цю інформацію зливаю для вас!!!!. Адресу вказану першочергово перевірте. Там зберігаються спецзасоби міліції та ВВ, газові балончики, біти та інше. ПЕРЕВІРТЕ
Економіст Показати IP 1 Квітня 2014 22:53
Нехай ПС оприлюднять свої декларації - такі щирі і публічні - за що живуть? І питання майнових відносин із "Просвітою" теж відкриють? Чи , може, чиновники в кишеньку грошики собі поклали? Недешево нонче оредна- то...
Свят. Володимира пра Показати IP 2 Квітня 2014 01:08
У Володимирі хороші справи ПС робить рентген став дешевше закордонні паспорти дешевше браконьерів упіймали і сподіваюсь будете ви перші звітуватись за виконані роботу щоб не було землі під ногами у пустобрехів ! Слава УкраІні!
Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 07:14
Пс озброєне злочинне угрупування яке вимагає кошти в бізнесменів
сергiй Показати IP 2 Квітня 2014 09:34
прикрого інциденту із застосуванням зброї- вбили людину , двох поранили i це лише iнцидент для них!!!
Ружена Показати IP 2 Квітня 2014 12:18
Запитання до кухонних революціонерів: а ви на Майдані були 18-20 лютого? Чи лузали насіння перед зомбоящиком, коли вбивали людей? Читаю вашу писанину, і думаю, що все-таки Янукович ваш президент.
Олеся до Ружена Показати IP 2 Квітня 2014 14:04
А я знаю, що має все бути за законом і для тих хто був на майдані і для тих, хто працював і поповнював і так нещасний бюджет України. Чи може тих хто не був на майдані знищимо? В усьому має бути міра та здоровий глузд. У ПС є свої плюси але є і мінуси, нажаль.
Olha Показати IP 2 Квітня 2014 13:03
"«Правий сектор» Волині не має незареєстрованої зброї. ЗАЯВА"------------------------------По-моєму і Швидкий здивований,що кількіть зареєстрованої зброї по документам і в реальності не співпадає.Тому,напевно,буде переєстрація.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus