USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Представники Скандинавської місії відвідали хворих волинських діток

1 Листопада 2017 22:15
30 жовтня президент Скандинавської місії Бо Валенберг та керівник Волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк завітали у Волинську обласну дитячу клінічну лікарню.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Під час зустрічі з адміністрацією ВОДТМО благодійники обговорили нагальні проблеми для покращення організації лікування маленьких пацієнтів, питання стажування на робочому місці у Швеції у листопаді 2017 року спеціалістів хірургів дитячих, передали безкоштовну допомогу мамам дітей, які перебували на стаціонарному лікуванні у ВОДКЛ.

Генеральний директор ВОДТМО Сергій Ляшенко висловив слова щирої вдячності Бо Валенбергу за постійну увагу до нагальних потреб закладу та дієву матеріальну допомогу, що допомагає покращити якість послуг, які надаються хворим дітям в умовах обласної дитячої клінічної лікарні та санаторію для дітей з батьками «Дачний».

Як повідомляло Інформаційне агенство Волинські Новини, президент Скандинавської дитячої місії, генеральний секретар міжнародного благодійного фонду Бо Валенберг пригадав початок своєї роботи в фонді. Він відзначив, що на початку, більше двадцяти років тому, у Швеції його сприймали, як великого мрійника, який хоче, проте не зможе, допомогти усім.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus