USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Президент прислухається до думки депутатів Ківерцівської райради?

20 Листопада 2008 16:16
Депутати Ківерцівської райради під час сесії ухвалили рішення про представлення до нагородження орденом Данила Галицького голови Ківерцівської райради Андрія Манька. Про це 20 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
На початку сесії обранці громади додатково включили питання про представлення до нагородження пана Манька до порядку денного. Депутат Світлана Ващинець зачитала проект рішення у якому передбачено порушити перед Президентом України клопотання про нагородження Андрія Манька орденом Данила Галицького.
Депутати рішення ухвалили. Сам голова Ківерцівської райради подякував депутатському корпусу за довіру. За його словами, вони повинні бути згуртованими для вирішення соціально-економічних питань в районі.
Серед інших пріоритетів співпраці з органами влади різного рівня. Пан Манько наголосив, звертаючись до депутатів, «буде нагорода чи ні, але мені важлива ваша підтримка». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 18:29
В державі криза, а Грицюку орден подавай. А я то думав якого він в Ківерці на сесію поїхав.
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 21:39
бож...до чого світ котиться ??
Анонім Показати IP 21 Листопада 2008 01:16
Грицюк поїхав в Ківерці на сесію, нагородження і похорони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus