USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Президент України взявся за держкордони на Волині

29 Квітня 2009 10:32
Президент України Віктор Ющенко вважає неприпустимим збільшення черг автотранспорту на українсько-польському державному кордоні. Про це 29 квітня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Волинської ОДА, на виконання доручення Президента України Віктора Ющенка від 24 квітня 2009 № 1-1/893 про неприпустиме збільшення черг автотранспорту на українсько-польському державному кордоні  голова обласної державної адміністрації Микола Романюк підписав відповідне доручення від 28 квітня 2009 року №2180/17/2-09.
Цим документом, зокрема, зобов’язали Ягодинську митницю, Луцький та Львівський  прикордонні загони терміново вжити вичерпних заходів з недопущення неприпустимого збільшення черг автотранспорту та нормалізації ситуації на українсько-польському державному кордоні, зокрема на МАПП «Ягодин» і «Устилуг».
Окрім того, Президент доручив привести в належний санітарний стан території МАПП «Ягодин» і «Устилуг», включаючи мости через річку Західний Буг та щоденно інформувати обласну державну адміністрацію про ситуацію на українсько-польському державному кордоні.
Також Любомльській, Володимир-Волинській райдержадміністраціям, службі автомобільних доріг в області доручили привести в належний стан автомобільні дороги, якими здійснюється переміщення транспортних засобів у напрямку до міжнародних автомобільних пунктів пропуску «Ягодин» і «Устилуг» (благоустрій, ремонт асфальтобетонного покриття, розмітка тощо); обновити технічні засоби організації дорожнього руху, об’єкти сервісу та рекламоносії, що розміщені вздовж автомобільних доріг та  забезпечити належний санітарний стан і благоустрій населених пунктів (у тому числі кладовищ), що безпосередньо розміщенні уздовж автомобільних доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus