USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Президенти США та Мексики домовилися не робити заяв щодо стіни

27 Січня 2017 23:11
Дональд Трамп і Енріке Пенья Ньєто визнали свої розбіжності щодо питання сплати за зведення муру на кордоні між країнами. Вони домовилися вирішити це питання в рамках діалогу з усіх питань, пише Deutsche Welle.

Президенти США Дональд Трамп і Мексики Енріке Пенья Ньєто домовилися у п'ятницю, 27 січня, що вони не обговорюватимуть публічно хід переговорів між ними щодо спорудження муру на кордоні між двома країнами. Про це заявили в офісі президента Мексики. Телефонну розмову, що тривала близько години, у Мехіко назвали "конструктивною і продуктивною".

"Щодо оплати за мур на кордоні, обидва президенти визнали свої чіткі та дуже публічні відмінності у поглядах на це чутливе питання, а також домовилися узгодити ці відмінності в рамках всеосяжного діалогу з усіх аспектів двосторонніх відносин", - йдеться у повідомленні, опублікованому і Білим домом, і офісом президента Мексики.

Президент США, своєю чергою, назвав телефонну розмову "дуже хорошою".

Раніше Трамп підтвердив під час прес-конференції в Нью-Йорку свої плани щодо спорудження стіни на кордоні між Сполученими Штатами та Мексикою задля припинення нелегальної міграції. Своєю чергою, президент Мексики заявив, що Мехіко не планує фінансувати спорудження муру на мексикансько-американському кордоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus