USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Про День Перемоги у Луцьку розповідають фотографії. ФОТО

8 Травня 2009 18:30
У Луцьку, в Народному домі «Просвіта», відкрилася фотовиставка, присвячена Дню Перемоги. Світлини на неї автор Владлен Дроботько збирав приблизно тридцять років, – повідомляє 8 травня репортер «Волинських Новин».
 
Фотоаматор Владлен Добротько, опираючись лише на власний ентузіазм, організував у Народному домі «Просвіта» фотовиставку, присвячену Дню Перемоги. На світлинах зображено покладання квітів біля Вічного Вогню на Меморіалі Пам’яті, пам’ятники, присвячені Великій Вітчизняній війні, вітання ветеранів-фронтовиків. Матеріали для виставки автор збирав протягом тридцяти років. Окрім Луцька, підбірка фотографій експонувалась у Києві та Львові.
 
Виставку світлин відвідав Луцький міський голова Богдан Шиба. «Це унікальна фотовиставка, оскільки на ній зафіксовані в різні роки ветерани-учасники Великої Вітчизняної війни. Багатьох з них вже немає в живих, тому за допомогою фотографій вони залишаються в пам’яті», – розповів про свої враження градоначальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus