USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Про проблему Світязя Ющенко просто не знав, але з «бацькою» зустрінеться?

17 Липня 2009 13:24
Проблема розробки Хотиславського кар’єру вирішуватиметься на рівні Президентів України та Білорусі. Про це під час виступу в ефірі Волинського телебачення розповів голова облдержадміністрації Микола Романюк, – повідомляє 17 липня репортер «Волинських Новин».
 
«На жаль, Віктор Андрійович не знав про проблему», – сказав Микола Романюк. Він зазначив, що саме під час перельоту над територією Волині розповів Президенту про ймовірну загрозу Шацьким озерам через розробку кар’єру у Білорусі.
 
За словами пана Романюка, Віктор Ющенко запевнив, що на цю тему буде спілкуватися з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонімc Показати IP 17 Липня 2009 13:31
ющ прилітав у Шацьк на конференцію по заповідниках, і йому не сказали шо заповідник у якому він перебуває під загрозою зникнення?? чиновники мудаки! В Хотиславський кар’єр їх вивезти!
Анонімeh Показати IP 17 Липня 2009 22:02
Цей мудак (мягко кажучи), президент, каже що не знає про цю про проблему. Шо він меле... на скількі відомо із преси і достовірних джерел ще у січні місяці в обл раді було піднято це питання і згодом прийнято на березневій сесії і повторне у травні http://volynrada.gov.ua/activities/documents/pub-1211.html Козел просто і все!!!!!! А романюк ше й попросив... ой не смішіть))))
Анонімeh Показати IP 17 Липня 2009 22:06
якшо модератор це читаэ.. то ти мудак полнєйший!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus