USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проблеми мешканців Старої Вижівки вирішуватиме головний правоохоронець Волині

11 Червня 2009 16:34
У селищі міського типу Стара Вижівка начальник управління МВС України у Волинській області Віктор Швидкий спілкувався з місцевим населенням. Про це 11 червня інформують «Волинські Новини».
 
Черговий візит очільника волинської міліції відбувся в рамках проведення міні-колегій по всій території області. За повідомленням ВЗГ УМВС України у Волинській області, Віктор Швидкий після закінчення прийому громадян поділився своїми враженнями. «Здебільшого люди зверталися до мене, аби я вирішив їхні особисті питання. Проблеми стосувалися затягування слідства щодо ДТП, незаконних фінансових операцій місцевого сільськогосподарського підприємства, постійних сімейно-побутових сварок та погроз з боку чоловіка», – розповів він.
 
Також один із громадян прийшов скаржитися на працівника ДАІ, який не хотів повертати його автомобіль. Проте виявилося, що кузов транспортного засобу був переварений, а це свідчить про невідоме походження цього авто. Віктор Швидкий зазначив, що у цій ситуації обов’язково розберуться працівники ДАІ, але повернути машину навряд чи вдасться. Начальник облуправління міліції попросив, аби громадяни були більш обачними, коли купують будь-який транспортний засіб. Шкода, що донині до нас доходять такі прикрі відголоси буремних дев’яностих, коли в Україні були цілі автоклондайки, які займалися махінаціями з автівками.
 
Щодо кожного питання було прийнято адекватне рішення. Крім того, Віктор Швидкий пообіцяв узяти вирішення цих проблем під особистий контроль.
Загалом роботу старовижівської міліції начальник УМВС в області оцінює позитивно та сподівається: вона буде й далі проходити на належному високому професійному рівні. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus