USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Прокуратура досі чекає відповіді Луцької міськради щодо ремонту вулиці Лесі Українки

14 Грудня 2016 11:44
Прокуратура виявила порушення під час реконструкції вулиці Лесі Українки. Кримінальне провадження щодо реконструкції центральної пішохідної вулиці досі відкрите.

Про це стало відомо під час брифінгу заступника прокурора області Ярослава Голинського 14 грудня.

Нагадаємо, кошторис на ремонт вулиці Лесі Українки розділили на декілька об’єктів таким чином, щоб уникнути тендерної процедури при закупівлі товарів та послуг. Ділянку, яка підлягає реконструкції, поділили на частини, вартість виконання робіт на яких відповідно складає суму меншу, ніж один мільйон п’ятсот тисяч гривень. Таким чином, тендер на ремонтні роботи, вартістю 8 мільйонів гривень, так і не проводився.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ НА ЛЕСІ УКРАЇНКИ: 8 МІЛЬЙОНІВ НА 200 МЕТРІВ ВУЛИЦІ, БЕЗ ТЕНДЕРА

Ярослав Голинський повідомив, що розслідування провадження, відкритого ще влітку, досі триває. Зокрема, призначена експертиза, результатів якої ще немає. Та, з його слів, процедура проведення тендеру на ремонт вулиці таки дійсно була порушена, але чи було нецільове використання коштів – поки невідомо.

Менше місяця тому прокуратура надіслала лист до виконкому Луцької міськради, щоб міські чиновники дали висновок, про те, що було зроблене під час ремонту. Відповіді прокуратура ще не отримала.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТЕСТ ДЛЯ НОВОГО ПРОКУРОРА: РЕМОНТОМ ВУЛИЦІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ ЗАЦІКАВИЛИСЯ ПРАВООХОРОНЦІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 14 Грудня 2016 12:38
Ще не зторгувались по сумі откупних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus