USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура підтвердила, що луцьких дітей годували «сумнівним» м'ясом

22 Вересня 2015 13:27
Прокуратура Луцька розглянула звернення депутата Луцької міської ради Андрія Осіпова з приводу надання інформації про хід досудового розслідування кримінального провадження, що стосується харчування у луцьких садочках неякісними продуктами.

Про це він повідомив на сторінці депутатської групи «Новий Луцьк» в мережі.

"В ході розслідування кримінального провадження провели позапланову ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності управління освіти Луцької міської ради. Відтак, встановили, що впродовж 2014 року ФОП Понікарчик О.Л постачав м'ясо свинини в кількості 659,6 кг та яловичини - 184,4 кг без відповідних документів, які засвідчували б його якість, безпечність та відповідність ДСТУ.

Згідно з даними досудового розслідування, аналогічні факти постачання продукції невстановленого походження з боку підприємця зафіксовані і в 2015 році", - йдеться у тексті відповіді прокуратури.



Зі слів Андрія Осіпова, прокуратура таки змушена активізувати дії щодо розслідування кримінальної справи у питанні поставок неякісного м’яса та продукції без документів ФОП "Понікарчик" до ДНЗ, а також щодо посадових осіб конкурсного комітету Управління освіти Луцькради (ст. 364 КК України), які збільшили ціну на м’ясо після проведеного тендеру на 10%, в той час як на ринку відбулося загальне зниження ціни на такий товар.

"Прокуратура вимагає від Луцького міського голови Романюка М.Я. РОЗІРВАТИ договір із ФОП Понікарчик О.Л. Вважаю, що це - перша перемога", - прокоментував Осіпов.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, щопід час брифінгу депутатської групи «Новий Луцьк», який відбувся 31 серпня, була озвучена інформація, що переможець тендеру з постачання м’яса у 2014 році до луцьких дитсадків привозив напівфабрикати та м’ясо невідомого походження. Місцева влада ці факти замовчує, а слідство, яке розпочате з цього приводу, кажуть, затягується. Так упродовж 6 місяців у Луцьку розслідують справу неякісного харчування дітей у дошкільних закладах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто мама Показати IP 22 Вересня 2015 19:56
А що Осіпов когось свого продвине?
Лучанин Показати IP 23 Вересня 2015 08:42
Нехай п.Романюк своїх дітей таким мясом годує, який стид, і ця людина яка розвела корупцію і бардак ще висуває свою кандидатуру на посаду мера ?!!! Геть треба таких гнати, куди дивляться правоохорнні органи, прокуратура ?
Лучанка Показати IP 25 Вересня 2015 20:27
Осiпов красиво пiариться!!! Осiпов хоче бути мером?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus