USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прокуратура вилучила в Пашинського пістолет і патрони

3 Січня 2017 21:12
Прокуратура вилучила пістолет у народного депутата Сергія Пашинського (фракція "Народний фронт"), з якого він стріляв 31 грудня в Київській області.

Про це під час брифінгу повідомив прокурор Київської області Дмитро Чібісов, передають Українські новини.

Він зазначив, що депутат використовував пістолет австрійської марки Glock19 з патронами 9 мм.

"Вилучено зброю, вилучено патрони", - повідомив прокурор. Крім того, вилучено дозвільну документацію на зброю.

Також Чібісов повідомив, що поки мова йде про попередню кваліфікацію справи, передає 112 Україна.

"Це попередня кваліфікація, вона була визначена органом, який почав розслідувати цю справу. Ми встановлюємо всі обставини. За результатами конкретного чіткого визначення дій кожного, ми зможемо точно сказати, які є ознаки складу злочинів", - заявив Чибісов.

Нагадаємо, ввечері 31 грудня голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством. Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі.

Жертва стрілянини на дорозі під Києвом В’ячеслав Хімікус переконував, що народний депутат застосував вогнепальну зброю не за правилами. Чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілив у груди і лише завдяки щасливому збігові обставин куля влучила жертві в ногу. Зауважимо, під час допиту лікар, який оперував постраждалого, підтвердив, що на місці перелому у пораненого уламки кістки зміщені вниз від таза. Це підтверджує, що Пашинський вистрілив зверху в ногу Хімікусу, а не з положення лежачи, як нардеп стверджував раніше.

За участю народного депутата порушено кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
911 Показати IP 3 Січня 2017 23:03
Дії що підпадають Пашинського потрібно відразу кримінувати взяттям його під варту Все є в руках слідства.1- потерпілий . 2- знаряддя поранення це глок та патрони до нього . 3- мотиви . неадекватність Пашинського-схоже що він напевно десь курнув чогось що використав впритул пістолета. Молодець лікар котрий дав 100% доказ примінення неправомірно зброї.Видно цей дятел Пашинський підкупив водіяя буса котрого пхав постраждалий.Всі пістолетищо видані владою потрібно від вчора повернути від цих дятлів що зараз ними бавляться пока в нас ще діти та жінки ходять по вулицям . А Пашинського відразу на передову з тим глоком нехай побігає там . Коли поліцейський примінив пістолет коли затримував йолопів на бмв і підстрелив пасажира то йому зараз світить тюрма- а як тоді Пашинського порівняти дії.
911 Показати IP 3 Січня 2017 23:42
Для зясування слідчих дій потрібно зараз зробити слідчий есперимент на самому Пашинському взято глок тай вистрелити йому в притул в ногу з положення лежачи. Та зробити знімок чи зміститься кістка вцього й...опа як в Хімкуса постраждалого. Це і буде призумція невиновного сраного депутата Пашинського. Результати подарених глоків Авакяном аваковим різного роду паморкам з корочками депутатів.Питання про обіг зброї саме за себе говорить-якби це чмо знало що в українців може перебувати легальна короткоствольна зброя то напевно ВОНО би себе так не вело . І витягати з штанят глока би не було потреби. Це є грубе порушення правил поводження зі зброєю- так як чмові не було жодних погроз життю. Зробіть висновок кого ми вибрали і що вони творять.
лучанин Показати IP 4 Січня 2017 12:12
дивно що пі*с аваков роздає неадекватам іноземну зброю.. яку навіть продавати в країні не можна.. ще дивнішим є те що звичайному громадянину щоб легально придбати хоча б мисливську треба пройти сім кіл пекла.. І панове,поки у нас не легалізують вогнепльну зброю, ми будемо потерпати від подарованої (і ніде офіційно незареєстрованої) та перероблених із газової чи стартової зброї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus