USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прокурор Волині не побачив боротьби МВС з контрафактним алкоголем

25 Квітня 2015 13:00
В області кожен шостий злочин вчинено в стані сп’яніння.

Про це стало відомо під час прес-конференції прокурора області Дмитра Чепіжака 24 квітня.

Зі слів прокурора, більше 120 злочинів на Волині скоєно в стані алкогольного сп’яніння, а це – кожен шостий злочин. Однак, на його думку, правоохоронці недостатньо працюють у напрямку профілактики та боротьби з незаконним обігом алкоголю.

На його думку, правоохоронці та органи місцевої влади «крізь пальці» дивляться на цю проблему

«Я так і не побачив ні профілактичної роботи, ні реальної протидії передумовам незаконному обігу алкогольних напоїв. Не секрет, що в нашому регіоні розповсюдженим є незаконний обіг тютюнових та алкогольних виробів, їх переміщення через державний кордон із Республікою Польща та Республікою Білорусь.

Через споглядацьку позицію окремих правоохоронців і органів місцевої влади, саме працівниками прокуратури області організовано та проведено в березні-квітні цього року рейди для виявлення місць незаконного збуту та зберігання підакцизних товарів», - пояснив він свою думку.

Такі місця незаконного збуту та зберігання підакцизних товарів виявили під час виїздів груп прокурорів та працівників фіскальної служби до міст Володимир-Волинський, Устилуг, Ковель, Ковельського та Любомльського районів.

Під час обшуків вилучили фальсифіковану підакцизну продукцію на загальну суму 800 тисяч гривень та 200 тисяч готівки, одержану від їх незаконної реалізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дідо Показати IP 25 Квітня 2015 13:20
У всіх сільських магазинах та на кордоні торгують підробленою горілкою купленою за 24 ₴.
Штефан, Луцьк Показати IP 25 Квітня 2015 14:30
Ви, пане Чепіжак, і не побачите незаконного обігу алкоголю за фігурами Ваших заступників. :))) Та й поцікавились би скільки квартир у різних містах Волині отримав О.Сліпчук. Скількох злочинців "відмазала" від тюрми ця людина. Це й на Вас тінь впала.
дідо до Штефан, Луцьк Показати IP 25 Квітня 2015 14:34
чому відразу злочинців? а може очистив імя чесної та порядної людини.
1234 Показати IP 25 Квітня 2015 15:17
просто прокурор хоче познайомитись...з цим видом доходу для сомозбагадчення
Патріот Показати IP 25 Квітня 2015 16:33
А зі всім іншим все добре!??)))Бурштин скоро в Маневичах хіба що лежачі та немовля некопатимуть,Вбивст в місті 8 за 1 квартал,середньорічна статистика 5-6 за рік.Криміногена ситуацію збільшилась в двічі.Контрабандисти сигарети фурами вже возять.Так митниця,це справа СБУ(це їх джерело збагачення-відкати,кришування,бізнес для своїх) але контрабанду везуль в автомобілях(ДАІ) десь зберігають кудись привозять.В Ковелі взагалі склад білоруських сигарет такого розміру,що всю Україну забезпечує сигаретами.Наркоторговці,бандюги, ПС Самооборона та Айдар скоро матимуть в області більше впливу(кримінального) та доходу(відкату) ніж Гунчик з Романюком разом взяті.В державі повинен бути закон а не беззаконня
Хлоп до Патріот Показати IP 25 Квітня 2015 16:41
Це, шановний Патрiоте, в украiнцях проснулася гiднiсть. Революцiя перемогла!
дідо до Хлоп Показати IP 25 Квітня 2015 16:52
Путлєровсько-ригівські тролі повилазили.
Хлоп до дідо Показати IP 25 Квітня 2015 20:17
Де?
не пацик Показати IP 25 Квітня 2015 17:18
ть а зама міністра авакова Чеботаря сьогодня фінські поліцейскі впіймали ( з підробним паспортом- кусками золота- банковскими картками -він так на лікарняному чалиться ) Говорят що через нього все проплачувалося на начальників : Тепер соболев хай розкаже - ой буде цікаво !!!!!!
справедливий до не пацик Показати IP 27 Квітня 2015 07:53
Нехай чіпаж покаже роботу прокуратури, одні зами внього чого стоять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus