USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Проривів кордону чи наступу на півночі України немає, – ОК «Північ»

10 Жовтня 2022 13:32
Проривів державного кордону чи наступальних дій Росії чи Білорусі на півночі України немає, повідомляє Оперативне командування «Північ».

«Ситуація в Чернігівщині станом на зараз повністю контрольована. Проривів чи наступальних дій з боку території Білорусі та Росії не зафіксовано», – йдеться у повідомленні.

«Станом на зараз ділянка державного кордону України на території області контрольована. Безліч дзвінків і повідомлень про «запеклі бої». Не розганяйте паніку. Якщо хтось піде – зустрінемо гідно», – голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

В ОК «Північ» наголосили, що Сили Оборони продовжують виконувати свої обов’язки та готові до будь-якого розвитку подій.

У прикордонні регіону ситуація також під повним контролем ДПСУ, ЗСУ та НГУ, змін не зазнала.

Нагадаємо, 10 жовтня по всій території України була повітряна тривога та відбувся масований ракетний обстріл по низці міст у низці областей.

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний повідомив, що 10 жовтня за декілька годин російський агресор випустив по Україні 75 ракет, 41 з них збила ППО.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія і Білорусь домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луч Показати IP 10 Жовтня 2022 14:52
володя пу тобі вже нічого не допоможе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus