USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Просять гідно зустріти: сьогодні і завтра до Луцька привезуть тіла загиблих Героїв. Оновлено

19 Жовтня 2022 19:04
В рамках Цивільно-військового співробітництва на Волинь повертають тіла загиблих Героїв, які полягли в бою проти окупантів. Лучан просять гідно зустріти екіпаж гуманітарної місії «На щиті».

Про це повідомила журналістка Еля Коротинська.

Зустріч кортежу мала бути 19 жовтня близько 21:00, проте, як написала волонтерка Наталія Пасічник, місія «На щиті» з тілами загибблих Героїв прибуде на Волинь приблизно опівночі.

«У цей час діятиме комендантська година. Однак, керівництво ГУНП у Волинській області ставиться з розумінням до цієї ситуації та шаною до загиблих Героїв, тому до громадян, які виявлять бажання здійснювати супровід кортежу, заходів впливу вжито не буде», – пише Наталія Пасічник.

Лучан просять не зловживати цим виключенням на сьогодні і не порушувати вимоги чинного законодавства, які стосуються обмежень у воєнний час, не пересуватися містом, якщо не беруть участі у супроводі екіпажу «На щиті».

Окрім того, 20 жовтня о 8:00 просять лучан зустріти ще один екіпаж «На щиті» із тілами загиблих Героїв.

Маршрут руху: зустріч при в’їзді до Луцька на АЗС «King Oil». Супровід через все місто за маршрутом: Рівненська-Волі-Набережна-Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вул. Стефаника.

Про дату час та місце поховання кожного Героя буде повідомлено окремо.

Прохання до водіїв: коли ви помітили попереду авто поліції з увімкненими проблисковими маячками та колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «На щиті» – пригальмувати, прийняти вправо і зупинитися, аби пропустити жалобний кортеж.

Прохання до пішоходів: не перебігати дорогу перед колоною.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
На щиті Показати IP 19 Жовтня 2022 20:59
Співчуваємо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus