USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Процес нагородження загиблого Героя-волинянина хочуть прискорити

28 Грудня 2015 09:27
З проханням прискорити розгляд питання про нагородження орденом «За мужність» посмертно Героя Андрія Снітка до президента звернувся голова ОДА.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 28 грудня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, ще 6 травня він направив подання про нагородження посмертно орденом «За мужність» 3-го ступеня загиблого у зоні проведення АТО волинянина Андрія Снітка.

Враховуючи неодноразові звернення від громадських організацій, голова ОДА ще раз звернувся до президента з проханням прискорити розгляд питання та повторно розглянути подання. Відповідно з державною процедурою представлення до нагород, голова ОДА вносить подання про нагородження військовослужбовців нагородами тільки після внесення відповідного подання Міністерством оборони або ЗСУ.

Нагадаємо, 18-річний хлопець загинув у боях за Іловайськ, мужньо накривши собою гранату. На честь загиблого бійця полку «Азов» Андрія Снітка назвали школу у селищі Маневичі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus