USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Противника зупинено, українські війська перейшли в контрнаступ на визначених напрямках, – Генштаб ЗСУ

15 Березня 2022 19:35
Генштаб ЗСУ на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомляє, що росіяни не припиняють наступальної операції проти України. Утім противника зупинено. Не досягнувши мети у встановлені терміни, він несе втрати у живій силі та техніці.

«Зухвало ігноруючи норми Міжнародного гуманітарного права, російські загарбники завдають ракетно-бомбових ударів по об’єктах критичної інфраструктури України, мирному населенню, житлових кварталах, школах та дитячих садках. Фіксують факти тримання цивільних осіб у заручниках, пограбування місцевого населення та мародерства», – йдеться в повідомленні.

Збройні сили України виконують поставлені завдання щодо відсічі збройної агресії проти України. Розгорнуті частини резерву на визначених напрямках перегруповані та перейшли у контрнаступ.

Тривають бої за звільнення околиць Маріуполя. Воїни полку «Азов» розбили один з підрозділів 22-ї окремої бригади спеціального призначення збройних сил російської федерації.

На Луганщині протягом дня захисники України знищили п’ять РСЗВ БМ-21 «Град» з боєприпасами до них, три танки Т-72, одну БМП-3 та понад 15 військовослужбовців противника.

Тривають заходи щодо прикриття державного кордону України та морського узбережжя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus