USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Проєкти Волині у сфері охорони здоров’я отримають фінансування Євросоюзу

19 Грудня 2023 09:46
Упродовж 14-15 грудня у Варшаві проходило засідання Моніторингового комітету Програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027. Волинська область у партнерстві із регіональними органами влади Республіки Польща також представила на розгляд комісії свої напрацювання із транскордонного співробітництва.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Комітет обирав проєкти за пріоритетним напрямком «Здоров’я». Тематичні розробки відстоювали представники Волинської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Голосуючим учасником від Волині була Олена Бегаль, начальник відділу міжнародної технічної допомоги департаменту економічного розвитку, зовнішніх зносин та з питань туризму і курортів облдержадміністрації.

Читати ще: Лікарні Волині планують обладнати сонячними панелями

Партнерами у розробці проєктів із польської сторони були прикордонні воєводства Підляське, Мазовецьке (лише Остроленцький і Седлецький субрегіони) Люблінське і Підкарпатське.

За результатами голосування схвалення отримали відразу декілька проєктів Волині у сфері охорони здоров’я – як такі, що відповідають показникам ефективності та матимуть найпомітніший вплив на території впровадження Програми.

Відібрані проєкти отримають фінансування в рамках Програми та зможуть розпочати свою реалізацію у новому 2024 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus