USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бійців 14-ї ОМБ, які повернулися на Волинь, хочуть вберегти від «зеленого змія»

13 Листопада 2017 11:56
Посилення контролю за торгівлею спиртним та заборона продажу алкогольних напоїв людям у військовій формі: аби свято повернення бійців 14 ОМБ у Володимир-Волинський не затьмарювалося через контрафактний алкоголь, вживатимуть низку заходів.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 13 листопада.

Голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що чотири тисячі бійців 14-ї ОМБ повернулися на рідну землю і Волинь стала єдиною областю, де підрозділи прибули на ротацію в казарми, а не в намети. Попри цей позитивний факт, у Володимирі-Волинському, з його слів, потрібно посилити контроль за торгівлею спиртними напоями без акцизних марок. Посадовець зауважив, що 150 ящиків горілки щодня продається у місті неофіційно і місцеву «леді Гагу» неодноразово штрафували, однак хтось, очевидно, «тримає над нею парасольку».

«На цю леді Гагу повинен з’явитися Кощей Безсмертний», - зауважив посадовець, наголосивши, що вирішити проблему проситиме ДФС, Нацполіцію, прокуратуру та СБУ. Силовиків проситимуть посилити контроль за нелегальною торгівлею алкоголем у Володимирі-Волинському. У місті вже місцева влада заборонила продаж спиртного особам у військовій формі, тож до цієї ініціативи закликають долучитися владу сусідніх об’єднаних територіальних громад. Аби свято повернення військових на Волинь не було затьмарено трагедіями через продаж контрафактного алкоголю і зловживання такими напоями, необхідно посилити контроль за нелегальною торгівлею спиртними напоями.

Нагадаємо, нещодавно повідомляли про роботу магазину, що торгує безакцизними товарами у Володимирі-Волинському під керівництвом місцевої «леді Гаги» Лариси Якимчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Нарколог Показати IP 13 Листопада 2017 12:44
Не тiштися, не вдастся. Дуже вже пiдсiли...
АНАТОЛЬ_ Показати IP 13 Листопада 2017 12:51
Я в шоці!
Гунчику Показати IP 13 Листопада 2017 13:57
Спочатку накрийте Єлову Н.Ф. і Петю Нестерука і усе закінчиться швидко
?? Показати IP 13 Листопада 2017 19:40
Якась дивна заборона. Виходить люди повернулись з АТО в АТО і тут їх захищае влада, бо самім прибувшим героям захиститися від алкоголю слабо.
51 омбр(розформ) Показати IP 13 Листопада 2017 20:44
В суботу 11 листопада були національними героями і ратівниками нації, в в понеділок 13 листопада резко стали аватарами 51 бригади зразка 2014 року.Нехай люди бачать кому вони платять великі зарплати , пільги на їх і членів їх сімей і , квартири , землю і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus