USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть демонтувати кіоск, де продають алкоголь на розлив

27 Квітня 2016 20:51
Не поновлювати договір оренди землі фірмі, що продає алкоголь, вирішили депутати Луцької міськради.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Депутати вирішили не поновлювати договір оренди землі ПП «ПРИВАТНА ФІРМА «УНІВЕРСАЛ-ЛІГА-В» для обслуговування торгового кіоску на вулиці Захарова, 12а (площею 0,0077 гектара).

Як пояснив депутат Євгеній Ткачук, земельна комісія міськради рекомендувала не поновлювати договір оренди. Епопея, з його слів, триває з минулої каденції міськради – кіоск зареєстрований як торговельний павільйон. Він розташований у дворі будинку і там продають на розлив алкоголь. Міського голову просили дати відповідне розпорядження та «повернути двір людям», адже поряд розташований дитячий майданчик. Повернути ділянку мешканцям просили через суд.

Також депутати не підтримали проект рішення про надання ПП «КИЙ-Х» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Лесі Українки, 19а (площею 0,0112 гектара). У вказаному місці також постійно збираються пияки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Алко Показати IP 27 Квітня 2016 22:18
Притянули самі депутати людей до алкоголю і тепер знущаються над ними.
Лучанин до Алко Показати IP 28 Квітня 2016 10:24
Алкоголіки не хвилюйтеся , приїжджайте на 40-а кв на базарчик,там в кожному контейнері наливають щей закусити дають, навіть в контейнері з цукерками браво розливають самогонку, алканавтам чудово живеться, і кого там не побачиш, від лікарів до алкоголіків, так, що живіть спокійно
Вася Показати IP 28 Квітня 2016 00:00
бухали и будем бухать! пошли вы!
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2016 10:39
Алкоголіки не хвилюйтеся, приїжджайте на 40-а кв. на базарчик, там в кожному контейнері і наливають і пригощають, ще й закусити дають, навіть в контейнері, який торгує цукерками не ховаються- пригощають, кого там не побачиш від лікарів до алкашів, так, що приїжджайте.Вам будуть раді. А 40-ким алкашам красота що пів години і вже біжать на базарчик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus