USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прибирання, ремонт доріг та вуличні музиканти: на що найбільше нарікають лучани

5 Грудня 2017 14:41
Більшість повідомлень лучан, що протягом двох останніх тижнів надійшли у групу оперативного реагування «15-80», стосувалися житлово-комунальних проблем.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 5 грудня.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк, у період з 13 листопада по 3 грудня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 1378 телефонних звернень, найбільше яких стосувалися житлово-комунальної сфери міста (292 дзвінки).

Мешканці міста просили відремонтувати дорожнє покриття на вулиці Дубнівській, на перехресті вулиць Дубнівська - Карпенка-Карого та Баранова, 90-100, заасфальтувати дорогу на вулиці Горіховій, облаштувати криту зупинку на вулиці Рівненській біля готелю «Лучеськ», нанести «зебру» на вулиці Гулака-Артемовського, 25 та Єршова біля авторинку. Крім того лучани просили встановити дорожні знаки на вулиці Огієнка на розі Саперів, зробити накриття над контейнерами на вулиці Ветеранів, 1-3, знести трухляві стовбури дерев на вулиці Наливайка, 8, прибрати звалище сміття біля східців з вулиці 8-го березня на вулицю Щепкіна, територію під мостом на проспекті Перемоги та пішохідні тротуари на вулиці Конякіна біля АС-1. Окрім цього, 16 листопада отримали повідомлення від мешканців будинку № 20 на проспекті Соборності, про те, що після відновлення будівництва багатоповерхівки, на несучій стіні будинку почали розходитися попередньо встановлені «маячки».

Протягом звітного періоду 49 дзвінків передали на опрацювання в департамент муніципальної варти. Вони стосувалися порушення правил благоустрою та прибирання територій, вивозу та спалювання сміття, проведення будівельних робіт, гри вуличних музикантів, зрізання дерев, задимлення повітря, відкритих колодязів на підключенні до приватних будинків.

Стосовно вирішення проблеми безпритульних собак лучани зверталися 8 разів. Зокрема, звернення надходило з вулиці Лесі Українки (ріг вулиці Сенаторки Левчанівської). Керівник КП «Ласка» Дана Новарчук пояснювала, що працівники підприємства, реагуючи на звернення лучан, виловлюють також тих собак, яких господарі необачно відпускають на самовигул.

Нагадаємо, на адресу ДКП «Луцьктепло» надійшло 149 звернень. У підприємстві пояснили, що звернення були зумовлені ремонтними роботами на аварійних мережах, коли на певний час припиняли теплопостачання у низці житлових будинків. Своєю чергою, відключення електропостачання в ПАТ «Волиньобленерго» пояснили тим, що у місці пошкодженими лишається низка кабелів електромереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 5 Грудня 2017 14:55
вуличні музиканти чим не догодили? Та хай собі грають, а от з наглючими "жебраками" таки треба щось робити при чому по всьому місту, мало того що на автовокзалі вже всіх задрали, то ще й центральною вулицею міста пройти не можна, або лізуть і ледь за руки не хватають, або волають на всю вулицю дурними голосами тицяючи всім "докази". Що за позорище, як середньвіччя якесь, є зрештою фонди і соціальні служби, хай поліція нарешті очистить вулиці і скеровує нужденних туди, а там хай розбираються, хто справді потребує допомоги, а хто просто "на роботі".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus