USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Прикордонники виявили на Волині незаконну вирубку лісу. Відео

30 Серпня 2016 21:12
Протягом минулого тижня прикордонники-авіатори здійснили кілька робочих вильотів та зафіксували чергові факти незаконної діяльності в районах, прилеглих до державного кордону.

Про це повідомляють у Державній прикордонній службі України.

Прикордонне відомство в черговий раз здійснило глибокий повітряний моніторинг ситуації на державному кордоні та в прикордонних областях. Національна поліція вже направила у виявлені райони додаткові сили та засоби для протидії незаконній діяльності.

У Володимир-Волинському районі Волинської області зафіксували ділянки, де здійснювали вирубку лісу та обладнали місця для виготовлення деревного вугілля.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА САНІТАРНУ ВИРУБКУ ЛІСІВ НА ВОЛИНІ - ТАБУ

У ході повітряного моніторингу прикордонники виявили на території Львівської, Волинської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської, Рівненської та Вінницької областей імовірні місця зльоту (посадки) малих літальних апаратів та накопичення товарів, які можуть використовувати у своїй діяльності контрабандисти.

Загалом під час польотів екіпажі літаків Держприкордонслужби оглянули 2,5 тисячі кілометрів лінії державного кордону та 12 тисяч квадратних кілометрів тилових ділянок прикордоння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 30 Серпня 2016 21:52
Спасібо велике! Ліс це багатство України!
------ Показати IP 31 Серпня 2016 07:21
А бурштин там ще випадково не миють??? Чи за бурштин проплачено а за ліс ні ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus