USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прикордонники Волині затримали росіянина, який вчинив вбивство у Берліні

12 Грудня 2008 18:36
Росіянина, якого розшукували правоохоронні органи Німеччини за вчинення ним вбивства з метою пограбування в Берліні 27 листопада, затримали у Ягодині. Про це 12 грудня повідомляють «Волинські Новини».
 
Нещодавно посеред ночі у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького прикордонного загону виявили та затримали 29-річного громадянина Російської Федерації, уроженця Дагестану, який слідував на в’їзд  в Україну на рейсовому автобусі по маршруту «Варшава – Київ».
 
За інформацією Житомир.info, у прес-службі Північного регіонального управління державної прикордонної служби України їм повідомили, що під час паспортного контролю цей чоловік пред’явив паспорт громадянина Німеччини на чуже ім’я.
 
Під час перевірки було встановлено,що цей росіянин розшукується правоохоронними органами Німеччини за вчинення ним вбивства з метою пограбування в Берліні 27 листопаду 2008 року.
 Наразі планується його передача органам МВС України у Волинській області для подальшої екстрадиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus