USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Примусово-добровільні» внески у лікарнях скасують

6 Лютого 2014 17:19
Пацієнти луцьких медичних установ відтепер не платитимуть «примусово-добровільні» благодійні внески.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров'я Луцької міської ради Федір Кошель під час засідання підсумкової колегії управління охорони здоров'я міської ради сьогодні, 6 лютого.

Так, зі слів посадовця, у 2014 році в усіх лікувальних закладах запровадять нововведення. Таким чином, лучани писатимуть офіційні заяви про «добровільне бажання передати кошти на витратні матеріали, що забезпечені благодійними кошторисними призначеннями загального фонду».

«Люди повинні нам довіряти. Я вважаю, що це покращить якість медичного обслуговування лучан», - резюмував головний медик міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 6 Лютого 2014 17:35
нічого не зміниться, хворих тонкими-грубими натяками примусять заповнити добровільну заяву, лікар як завжди зробить очі такі як у кото з мультфільму Шрек, пояснивши ну ви ж розумієте нас заставляють ставлять плани і т.д....
Лучанин Показати IP 6 Лютого 2014 18:14
І що хорошого буде? Раніше просто давали гроші, а тепер щоб дати гроші ще й заяву треба написати... Маразм!
123 Показати IP 6 Лютого 2014 19:25
В нас в Рожищах давно тільки через "добровільну" заяву даємо " добровільні" благодійні внески зразу не відходячи від каси ЦРЛ. А в Луцьку ще но тільки вводитимуть ці "нововведення".
Олександр Дзядук Показати IP 6 Лютого 2014 19:36
Недай Бог, попасти на лікування в Любомльську районну лікарню ( яка має назву крематорій) там встановив нові тарифи на лікування головний лікар Дибель Володя. Оце організував маштабний бізнес на Хворих людях нашого краю. Я щераз повторно звертаюсь до прокуратури Любомльщині дати оцінку діям Володі Дибеля. Звертаюсь до жителів міста та района не піддаватися на корупційні дії, побори горе- лікаря Дибеля, а надавати інформацію в правоохоронні органи. Ганьдьба Дибелю. Слава Любомльщині.
34 Показати IP 6 Лютого 2014 23:47
А для чого переводити папір, якшо всеодно треба дати гроші? Теж новину знайшли, якби пан Кошель сказав шо за збір коштів лікаря можна було притягнути до відповідальності то це новина. Ато всі добре знають шо лікарі беруть, але закривають очі, а чим ви кращі за пацієнтапацієнта, він так само працює на державній роботі може ще важчій чим в вас, отримує ті копійки і мусить дати ще лікарю бо він трудяга-інтелігент, де їм ці гроші брати, коли ви вже нажеретесь.
ххх Показати IP 7 Лютого 2014 07:51
то Федя признає,що були побори? А чому нікого не наказали,напевно йому також щось капало?
Луків Показати IP 7 Лютого 2014 08:54
Буде як в анекдоті " Як ,,,,,,,,, так і ,,,,,,,,,, тільки писанинини добавиться".
Світлана Показати IP 25 Лютого 2014 10:26
Поки не напишеш заяви, то і в кабінет не пустять... Ха-ха, придумали. Підіть в обласну лікарню і попробуйте отримати допомогу без заяви...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus