USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Принципово без корпоративів і сумнівних гастролів за кордоном, – очільник Волинського народного хору

21 Жовтня 2023 06:15
З початком повномасштабного вторгнення росіян в Україну Волинський народний хор ухвалив принципове для себе рішення не працювати на корпоративах та різноманітних розважальних заходах.

Про це повідомив керівник колективу, заслужений діяч мистецтв України Олександр Стадник.

«З першого дня російського вторгнення в Україну Волинський народний хор відмовився від участі в будь-яких «корпоративах», весіллях, хрестинах, уродинах, ювілеях та інших розважальних заходах, а також від поїздок за кордон під псевдогаслами типу «зборів коштів на ЗСУ» або «утвердження України в світі», – наголосив художній керівник хору, розмірковуючи про виступи відомих українських артистів на скандальному весіллі у Львові.

«Все що можемо, робимо тут», – додав музикант.

Крім того, він зауважив, що після того, як на «бидлячому» весіллі у Льовові виступили Олександр Пономарьов і Дзідзьо, слухати Гімн України у їхньому виконанні в нього немає бажання.
Нагадаємо, цьогоріч у січні на фронті загинув Олександр Нагорний – син артистки Волинського народного хору Людмили Нагорної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 21 Жовтня 2023 08:16
Волинський народний хор на корпоративах? Щось новеньке...
лучани Показати IP 21 Жовтня 2023 08:39
Ніхто не запрошує цей колгоспний хор.
Петро Показати IP 21 Жовтня 2023 09:32
По-перше, якби не було "колгоспників", то ти давно здох би з голоду, як паршива собака, позаяк 32картопля і капуста в парку на вербі не росте. По-друге, коли півроку тому наш хор виступив у Тернополі, то присутні були в захопленні. Кожен номер викликався на біс. По-третє: не розписуйся за лучан, ти - чи не єдиний екземпляр, мізки в якого трохи менші, як в інфузорії туфельки. Слава Волинському народному Академічному хору!!! Велика повага Олександру Стаднику за копітку працю в галузі Волинської і української культури. Слава Україні!!!
дідо Показати IP 21 Жовтня 2023 14:02
вони тільки біля басейну для влади завивають..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus