USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Призначені Порошенком чиновники «Укроборонпрому» перерахували на офшори на Маршалових островах 27 млн, – Портнов

4 Листопада 2019 13:49
Юрист Андрій Портнов продовжує серію розслідувань діяльності чиновників періоду керівництва країною президентом Петром Порошенком. У черговій публікації в соцмережі розслідувач повідомив нові факти про діяльність колишнього керівництва концерну «Укроборонпром».

Згідно з інформацією Портнова, у 2015 році функціонери «Укроборонпрому», який призначив Порошенко, вкрали у армії і перерахували на офшори на Маршалових островах понад 26 млн грн.

«Інформую, друзі, що з липня по листопад 2015 р, коли українські солдати гинули на сході країни, призначені Порошенком функціонери «Укроборонпрому» вкрали у армії і перерахували на рахунки, що знаходиться на Маршаллових островах в Мікронезії компанії Brasen Development LTD 26,9 мільйонів гривень за неіснуючі послуги.

На Маршаллових островах нічого не виробляється і продається для української армії. Це звичайне і неприкрите розкрадання коштів у військових, крадіжка оточенням Порошенка у власної армії», – констатував Андрій Портнов.
Юрист також повідомив, що встановлений ним даний факт він вже оформимо процесуально і вимагатиме затримань винних і допиту головного державного фігуранта (Порошенка, – ред).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus