USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Публічна нервозність довкола газово-теплових питань тримає в напрузі лучан?

3 Листопада 2008 17:07

Глибоке занепокоєння викликає у депутатів Луцької міської ради від партії «Реформи і Порядок» ситуація з початком опалювального сезону. Про це 3 листопада інформують «Волинські Новини».
 
За інформацією прес-служби ВОО ПРП, суперечливі заяви, що лунають з уст Луцького міського голови Богдана Шиби, представників НАК «Нафтогаз» і теплопостачальних підприємств, не дають чіткого розуміння щодо наявності лімітів на газ, врегулювання договірних стосунків між постачальниками та споживачами блакитного палива.
 
На думку депутата міськради, голови ВОО ПРП Олександра Мартинюка, публічна нервозність довкола газово-теплових питань тримає в напрузі громадян, формує загрози та побоювання щодо нормального перебігу опалювального сезону в місті, належного функціонування газових мереж та ймовірності аварійних ситуацій.
 
«Дивно, чому, отримавши протягом року з бюджетів різних рівнів близько 20 мільйонів гривень, підвищивши на 50% тарифи для населення, збувши величезні обсяги мазуту, ДКП «Луцьктепло» досі не врегулювало всі питання з постачальниками газу. За умови вчасних розрахунків, чіткого дотримання всіх законодавчих вимог у сфері теплопостачання, не було б жодної потреби у «героїчних» нальотах міського голови на котельні та власноручному розпломбуванні газопостачальних мереж», – говорить депутат.
 
За словами пана Мартинюка, міський голова обрав дещо небезпечну тему для формування власного іміджу борця за інтереси громади, а такі PR-акції можуть надто дорого обійтися лучанам.
 
Представники партії «Реформи і Порядок» сподіваються, що вже найближчими днями ситуація з газо- і теплопостачанням в місті буде спокійно врегульована, місто отримає належні обсяги газу, а лучани знатимуть, що до весни у їхніх домівках тепло буде постійно і оптимальної якості.  
 
Довідково:
 До депутатів Луцької міськради, висунутих висунутих «Громадянським блоком ПОРА-ПРП», за інформацією офіційного сайту мерії, належать Марія Богородецька, Олександр Мартинюк і Дмитро Москвич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
антидот Показати IP 3 Листопада 2008 18:28
А треба було замовчувати проблему і не створювати "публічну нервозність"?
Злидень Показати IP 3 Листопада 2008 18:35
А в мене викликає глибоке занепокоєння куди ділась "Варта громади"? Де гроші на "боротьбу за інтереси лучан"?
Вартовий Показати IP 3 Листопада 2008 18:54
Щастя вам і Добра, хай вам теж дають побільше грошей на боротьбу за ідеали шибізму!
Анонім Показати IP 3 Листопада 2008 22:16
такі всі хороші, думають за людей, вибори ж бо не за горами.
Олексій ДУДИЧ Показати IP 3 Листопада 2008 23:31
лімітів таки нема. А днями хтось з мерії доводив протилежне - брехав? такі нині методи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus