USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Путін виганяє з Росії понад 700 американських дипломатів

31 Липня 2017 07:20
Росію мають залишити 755 працівників американських дипломатичних місій. Про це в інтерв'ю телеканалу "Росія-1" заявив президент РФ Володимир Путін, повідомляє Укрінформ з посиланням на Інтерфакс.

"Що стосується інших можливих заходів або того, багато це чи мало, з точки зору роботи дипломатичного відомства, це цілком відчутно. Понад тисячу співробітників - дипломатів та технічних працівників - працювали і досі працюють в ці дні в Росії. 755 мають припинити свою діяльність", - заявив він.

Зі слів Путіна, у РФ обсяг торгово-економічних зв'язків з США маленький.

"Ні в яке порівняння не йде з обсягом торгових відносин, скажімо, з Китаєм, з країнами ЄС, з багатьма іншими країнами світу. Можливості великі, а через різні обставини обсяг невеликий", - додав Путін.

Так, з 1 вересня кількість дипломатичних і технічних співробітників, що працюють в посольстві США в Москві, в генеральних консульствах у Петербурзі, Єкатеринбурзі і Владивостоці, має бути скорочено до 455 осіб - саме стільки російських дипломатів і співробітників технічного персоналу працюють зараз у США після висилки Вашингтоном частини диппрацівників.

Російська сторона також припиняє з 1 серпня використання посольством США всіх складських приміщень на Дорожній вулиці в Москві і дачі в Срібному бору.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Сенат США схвалив нові санкції проти Росії. У вівторок вони були схвалені палатою представників конгресу США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
12345 Показати IP 31 Липня 2017 09:26
Убоге, малоумне створіння карлон прекрасно розуміє, якщо він СЬОГОДНІ не буде рюцькій біомасі замилювати очі, ЗАВТРА його повішать на красній площі! БО Ж ВОНО БЕЗДАРНЕ ПРОС*АЛО ВСІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РФІЇ, ОПУСТЬИЛО ПЕДЕРАЦІЮ НИЖЧЕ НЕМАЄ КУДИ ... А ТЕПЕР ТІЛЬКИ ВІЙНИ І КРОВ, І РОЗРУХА І ГОЛОД.
123 до 12345 Показати IP 31 Липня 2017 10:08
Ой как ты маленький лизун америкосам разнервничался то. смотри слюной не подавись.
! до 123 Показати IP 31 Липня 2017 12:10
Хаха, твоей истерикой скрепанутый, я доволен!
Андрій до 12345 Показати IP 31 Липня 2017 12:20
Що ти мелеш?? Яка розруха і голод?? Та наші сусіди, Росія і Білорусія, в рази краще за нас живе. І ми могли б, якби не такі як ти!!
! до Андрій Показати IP 31 Липня 2017 13:30
Хворієш, чоловіче чи тільки прикидаєшся ? На щастя мені не раз довелось пересвідчитись на власні очі, як оце Педерація "в рази краще живе". СКАЖУ ВІДВЕРТО, ТАКОЇ УбОГОСТІ, БІДНОСТІ І БЕЗПЕРСПЕКТИВНОСТІ, ТА ЩЕ Й ПОМНОЖЕНОЇ НА БЕЗПРОБУДНЕ ПЯНСТВО Я НАВІТЬ НЕ ЧЕКАВ ПОБАЧИТИ. І "фекалійні столагніти" це тільки квіточки, насправді там фекалійнЕ абсолютно все, що не в москві і пітері. А для нас було уготовано карлоном (який доречі дуже розраховував на допомогу місцевих крис) тільки війна, кров і розвал, білдьше нічого. І дякувати Богу що відбувся Майдан, який зламав всі задуми кривавого карліка, і Україна нарешті пішла вірним шляхом.
Катерина до ! Показати IP 31 Липня 2017 23:13
Яка людина, так вона і сприймає оточуючий світ. Я і сама знаю, і від багатьох людей чула, що не таке все страшне в Росії як ось ви тут описуєте. Такі як ви тільки і можете, що принижувати людей, які чогось досягнули в цьому житті.
! до Катерина Показати IP 1 Серпня 2017 09:44
Шановний! Ви то Андрій то Катерина, ви для початку визначіться, хто ви хлопчик чи дівчинка. Насправді мені всерівно, що там чули ви і від яких друзів, і ваші сприйняття світу. Насправді має значення лише те, що і як там в педерації дійсно, як живуть люди, який рівень життя, і т. д. Такої *опи як там, тяжко собі і уявити, і краще заїдьте десь за км. так 100 від мацкви, і ви прозрієте. ДОСТАТНЬО ТІЛЬКИ ОДНОГО ПРИКЛАДУ, ТАК ДЛЯ ПОРІВНЯННЯ, У ВСІЄЇ ОЦІЄЇ РАШІ, З ЇЇ ЗОЛОТОМ, ГАЗОМ, НАФТОЮ, РУДАМИ, АЛМАЗАМИ, ТАК ОТ ВВП НА ДУШУ НАСЕЛЕННЯ У ПЕДЕРАЦІЇ МЕНШЕ НІЖ ВВП НА ДУШУ НАСЕЛЕННЯ У ПОЛЬЩІ. ВИ ТІЛЬКИ УЯВІТЬ, ПОЛЬЩА ЯКА ФАКТИЧНО ЖИВЕ ЗА РАХУНОК С/Г (ЯБЛУКА, МАЛИНА І Т. Д.), ПОЛЬЩА ОТАК ВЗДРЮЧИЛА ПАрАШКУ. А про рівень життя і соцстандартів, все у томуж порявнянні й говорити не приходиться, - небо і земля.
Катерина до ! Показати IP 1 Серпня 2017 22:41
По перше, я пишу від свого імені і ніякого Андрія я не знаю, а по друге, мені також всеодно, що ви там знаєте про Росію. Я знаю тільки те, що там живуть точно не гірше, ніж ми тут.
йцу Показати IP 31 Липня 2017 09:31
http://www.rbc.ru/rbcfreenews/597e20199a79472752196f54
! до йцу Показати IP 31 Липня 2017 11:56
Ой ржу не могу с убогой ваты ! Высылает карлуша дипломатов омериканских, и что ??? даже если он на это осмелится, и что ??? ВСЕ МИЛЛИАРДЫ НЕФТЕДОЛАРОВ КАРЛИКА И К* ЛЕЖАТ В США, БРИТАНИИ И ИХ ЖЕ ОФШОРАХ, так что максимум на что способны путиноиды, так это на цырк с дипломатами, на все остальное кишка тонка ! Ну а шоу по типу "дидоваевалей" ДЛЯ ПЛЕБЕЕВ МОЖНО УСТРОИТЬ, ЭТО СТАДО ВСЕ СХАВАЕТ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus