USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Письменник у Луцьку пектиме хліб під вірші. ОНОВЛЕНО

20 Березня 2015 18:22
Сучасний український письменник Денис Суховій завітає до Луцька в суботу, 21-го березня. Він приїде не лише читати поезію та презентувати свою книгу «Гумовий Київ рожевих мрій», а й вчити лучан пекти хліб, – повідомляють організатори заходу у Фейсбуці.

Цікаво, що за професією Денис – пекар. Він працює шеф-пекарем в одній із престижних київських буланжері уже надцять років. Хліб, як стверджує сам хлопець, увійшов у його життя міцно і надовго. А тому творча зустріч розпочнеться саме з майстер-класу із його приготування.

А ще на квартирнику будуть вірші, пісні, уривки з роману та багато теплого спілкування. Всі, хто захоче, зможуть і собі долучитися до випікання здоби. А на завершення кожному – шматочок хліба, який Денис спільно із лучанами випече протягом вечора. Очевидно, що смачненьким можна буде не лише поласувати самому, а й почастувати домашніх. А головне – дізнатися рецепт від справжнього майстра – хліба та слова.

Зустріч відбудеться 21 березня о 17:00 в кав'ярні «Кофеїн», що на вулиці Винниченка, 8.

Оскільки кількість місць дуже обмежена, просимо попередньо зареєструватися на подію.

Вхід – 20 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 10 Березня 2015 13:38
блазень!
рома до дідо Показати IP 10 Березня 2015 13:39
як можна вирши пекти?
глядач до дідо Показати IP 10 Березня 2015 16:24
Скоріше - артист!
69 Показати IP 10 Березня 2015 17:03
ви повні ід*оти! да скільки вже можна обси*ати всіх?? самі чого добились?? класний він мужик! знайома з ним особисто. і маю його книгу. він хоч щось робить, а ви тільки те і вмієте, що коменти писати!
інший пекар Показати IP 22 Березня 2015 02:52
Панове критикани, а вам самим слабо майже не спати вночі, працювати над випічкою, щоб о 6 ранку інші люди ласували творивом ваших рук? (чи якщо це не випічка, то будь-що інше). Я й сам пекар, і мені деколи хочеться запросити таких людей, як ви, провести зі мною хоча б тиждень, але так само, як і я, тоді ви б точно змінили свою думку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus