USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Письменники зупинили акцію протесту

19 Березня 2011 12:21
18 березня Національна спілка письменників призупинила акцію протесту проти втручань влади у господарську діяльність спілки.
Про це розповів під час вручення Гоголівської премії секретар спілки письменник Анатолій Крим, – повідомляє Gazeta.ua.
«З сьогоднішнього дня ми призупиняємо акцію протесту проти втручання влади у господарську діяльність нашої громадської організації. Міська адміністрація висловила бажання послухати наші побажання і піти назустріч», - сказав він.
«Міська адміністрація запевняє, що буде суттєво пом'якшено комунальні вимоги до творчих спілок», – додав Анатолій Крим.
Нагадаємо, спілка письменників не працювала з 1 березня.
«Влада почала втручатися у наше життя. Нам у 25 разів підвищили тарифи на воду, у 8,6 – на тепло, у 4 – на електроенергію. До того ж влада хоче забрати будинки спілки у Криму. Там 2004 року створили якусь міфічну спілку кримських письменників. Тепер вони претендують на наші будинки, хоч не мають на це ніякого права», – розповів секретар спілки.
«2 тижні тому ми вивісили на дверях спілки табличку з написом «Владо, дай Спілці життя». Тут завмерло творче життя, було скасовано усі літературно-мистецькі акції та презентації», – додав він.
«Якщо влада не піде на поступки, то ми продовжимо акцію протесту і знову закриємо спілку», – наголосив Анатолій Крим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus