USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку підприємці вийдуть на акцію протесту вже завтра

17 Грудня 2015 12:40
Сплачувати податки просто, жодних корупційних схем і будівництво заможної держави – такі вимоги ставлять волинські підприємці, які 18 грудня у Луцьку вийдуть на акцію протесту.

Про це у мережі Фейсбук написав Олег Міткевич.

Так, з його повідомлення стало відомо, що всіх охочих підтримати підприємців запрошують завтра, 18 грудня, на 9.00 прийти під стіни Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
лучани Показати IP 17 Грудня 2015 13:09
Приховують податки, а тепер ще починають вимагати спрощення. Важко самому вести бізнес - йди найманим працівником.
Анонім до лучани Показати IP 17 Грудня 2015 13:26
Скільки ти ж "розумнику "робочих місць створив? А ти не спрощенець? Вітаю, то може заводик свій маєш? Язиком всі герої, а як до діла, то не дуже. Давай, запропонуй офіційне працевлаштування, соцпакет, гідну оплату.
лучани до Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 14:45
Спочатку заслужи своєю працею соцпакета та гідну оплату. Покажи,що ти вміяш і як робиш.
Анонім до лучани Показати IP 17 Грудня 2015 15:02
Ти за мій соцпакет не переживай, за свій подумай.
Василь до Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 14:51
Якби ви, шановний, спробували на комунальну зарплату попрацювати (а з вашого брата жодна тв*рюка не хоче туди йти), то ваш бізнес зараз би вам здавався чимось най-най-найбажанішим. Але ж вам мало і замість чесної праці ви хочете мати все нічого не роблячи. Скільки ви націнки даєте на товар (вже враховуючи транспортні та інші можливі розходи)? Може 10% собі залишаєте? 20%? Так ні, ви ж в рази множите! А може чесний вчитель, лікар чи пенсіонер в вас щось придбати? А майдан, який вас до цього і привів, ви для чого підтримували? Думали що з неба все на халяву прийде? Ото ж!
Анонім до Василь Показати IP 17 Грудня 2015 15:10
Комунальна зарплата - це щось новеньке? А на халяву нічого не приходить, скрізь працювати треба треба, так що не скигліть. Хочите жити краще - працюйте. як не головою, так руками, шукайте себе. Не подобається бюджетний хліб - розпочніть власний бізнес. Спробуйте ще й того хлібу. І буде вам щастя.
Василь до Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 16:36
Комунальна - це зарплата працівників комунальної сфери міста (школи, дитсадки, поліклініки, лікарні тощо). От я вам і написав що нахаляву нічого не приходить! Я працюю і не скиглю, а скиглите ви що вам потрібно "Давай, запропонуй офіційне працевлаштування, соцпакет, гідну оплату"(цитата). От я вам і написав наперед щоб ви не писали "Не подобається бюджетний хліб - розпочніть власний бізнес" що "з вашого брата жодна тв*рюка не хоче туди йти"(цитата). Відносно щастя, то для кожної людини воно своє і вимірюється зовсім не грошима, повірте. За своє життя я встиг спробувати і того і того хлібу і обрав шлях допомагати людям замість того щоб набивати власні кишені. Таким як ви, порадникам, я завжди кажу: "Якщо стало погано, то не звони в швидку, а закуси доларом, бо там люди за зарплату працюють, а не бізнесом займаються". Може допоможе. А якщо потребуєш послуг бюджетників, то почни поважати інших!
Анонім до Василь Показати IP 17 Грудня 2015 17:25
Так,так, видно "повагу " до інших.... Інтелектулал? То підприємець - то тва * ка? Та ви с-кі бюджетні. людей за людей не маєте. За кожну бумагу заплати, за навчання заплати, лікар тільки шуфлядку відкриває, теж дай. Дипломчик напевно купив,і вже відробив так? Білий халатик він такий, до білої халатності відношення має. Давай прізвище відкрий своє, чесний Василь... Що не брав хабарі? Чесно, тільки чесно? Що в судах,прокуратурі. податковій, на кордоні робиться. Може вас бюджетників пора за яйця брати. Може вам пора камери ставити, дивитись чим займаєтесь в робочий час .... Як штани протираєш за мої податки?
рижков сергій до Василь Показати IP 17 Грудня 2015 19:09
Василь візміть відпуску і спробуйте! Зробіть крок...Зробіть націнку...Просто прийдіть до мене я Вам все покажу і росповім...Прийдіть.А потім поговоримо
Анонім до лучани Показати IP 17 Грудня 2015 14:59
Чого ж мовчиш?Бізнесмен диванний? Обід кінчився? Побіг працювати на дядька? Ото ж бо й воно, що чуже здалеку бачиш, а свого під носом не видно. З новими податками малий бізнес закриється, або ще більше піде у тінь. Так що подякуй тим, хто дає тобі роботу, а то підеш з протягнутою рукою в центр зайнятості. Будеш тоді собі співіта про роботу на кожному кроці , ледарів та непотрібність центру зайнятості. як виспівував у верхній статті.
лучани до Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 15:20
Податки потрібно платити, а деякі горе-бізнесмени собі хочуть ходити,нічого не робити,а наймані праціавники повинні працювати. На Варшавці має десять будок з китайськими трусами з неоформленими продавцями, весь прибуток в кишеню, а ноль в державу.
Анонім до лучани Показати IP 17 Грудня 2015 16:27
То ти бюджетник, чи на дядка працюєш? Так не заздри. а відкрий собі "будку "з трусами,хоч з носками хоч на варшавці, хоч під варшавкою. Поплати чесно всі податки,оредду,зарплату, оплати постачальникам, комуналку... (як за квартиру комунальні платиш, 100% соплі розмазуєш, дорого, Яценюк с..ка). Там дивися і сам лишишся з одними трусами, що тільки на тобі. Бо спрощенці, це не тільки торгівля, а й виробництво і сфера обслуговування. Якщо не знаєш тієї кухні, то ліпше заздрити мовчки, бо повторюю. язиком плести - не мішки носити.
рижков сергій до Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 19:06
+
Ас до лучани Показати IP 17 Грудня 2015 15:37
Великі компаніі як зайдуть всі на вулиці будем вони зіжруть все і всіх так як в Польщі де базари нема одні супермаркети будуть і стаі голодних людей
рижков сергій до лучани Показати IP 17 Грудня 2015 19:05
Якщо ми покажемо Видатки - Амортизацію, Крадіжки ,Курси валют, Хабарі, Откати ,Проценти в банках, Порчу продукції ,Поломки обладнання і т.д Ви готові за це платити!? Податкова дозволить це включати в витрати!!!!!?
Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 15:48
Олег Міткевич платить податки за своїх працівників?
ВОВК Показати IP 17 Грудня 2015 19:34
яйценюк молодець прижав крис бюджетних. Зних толку як з ЖАБИ шерсті. Скоро будуть в одних трусах. а ЛУЧАНИН КРАЩЕ ЗМІНИ псевдо на БАРАН бо завжди пхаєш носа туди де ти повний НУЛЬ. 0000000000000000000000000000000000000000.
Лучанин Мандрівник Показати IP 17 Грудня 2015 20:25
Привіт Всім. Я зараз проживаю в країні в якій малий бізнес - відсутній, як факт. І в ній є всього 2 касти людей - неймовірно багаті люди і неймовірно бідні, середній клас майже відсутній 5-10% відсотків населення(з власних спостережень, може більше, може менше. Я опитувань не робив). Тут є все, що є у нас, тільки це все значно дорожче. Так от, заберіть у звичайних українців малий бізнес і цей бізнес відкриють ті, хто має більше грошей, звісно ціни будуть дорожчі, а на вході буде стояти "фейс-контроль" з дрином, щоб не пускати тих хто виглядає не так як заможні відвідувачі, не думайте, що якщо піднімуть податки - ви станете краще жити, наші свідомі держслужбовці почнуть більше брати до кишені і ціни виростуть явно не пропорційно до зарплатні. Ттерпіть, співвідчизники - бо так ціліші будете. Повністю підтримую лучан які прийдуть до києвського майдану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus