USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рада підприємців у Луцьку виступила проти «чеченських баронів» за Замковій

1 Липня 2009 16:43
Із десяти членів, присутніх на Раді підприємців, восьмеро підтримали рішення виконкому Луцької міської ради щодо впорядкування торгівлі на вулиці Замковій, що в Луцьку. Ще двоє утрималося, – 1 липня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Насамперед директор департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк розповів присутнім про стан справ із впорядкування незаконної торгівлі по вулиці Замковій. За його словами, 50% людей, які торгують на умовному ринку, по суті не є суб’єктами господарювання, вони не сплачують податків. Також у багатьох «нелегітимних» підприємців нема сертифікатів на продукцію. Окрім того, територія, на якій торгують, не призначена для цього, а є проїзною частиною. «Суб’єктів підприємницької діяльності ніхто не лишатиме робочих місць, всім місця будуть надані», – наголосив пан Козлюк. Наразі ж на Замковій ведуться рейди контролюючи органів, – сказав він.
 
За словами очільника постійної депутатської комісії з питань розвитку підприємництва, торгівлі та послуг Юрія Довгуна, на Замковій – «справжній хаос Мехіко» і ходити вночі цією територією небезпечно. На думку пана Довгун , торгують там мало не «чеченські барони».
 
Голова Волинського представництва спілки орендарів і підприємців України Тетяна Іовенко висловилася за проведення роз’яснювальної роботи серед підприємців. За її словами, іноземці торгують не лише на Замковій, а й навпроти «Там-Таму», поблизу РАГСу.
 
Опісля нетривалої дискусії більшість членів Ради підприємців висловилися, що порядок на вулиці Замковій все ж треба навести і вісьмома голосами «за» підтримали рішення виконкому Луцької міської ради щодо унормування торгівлі на вулиці Замковій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus