USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Радіо БіБіСі: Апарат волинських регіоналів не хоче працювати на нового голову

10 Листопада 2008 17:04
Як стало відомо з поінформованих джерел, працівники апарату Волинської облорганізації Партії регіонів звільнилися з роботи. Про це 10 листопада повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією джерела, до такого радикального кроку працівників апарату облосередку «Регіонів» підштовхнуло небажання працювати під керівництвом нового голови організації Олександра Башкаленка.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Довідково:
Внаслідок багатомісячного протистояння Волинську обласну організацію Партії регіонів очолив Олександр Башкаленко, який переміг колишнього очільника осередку Анатолія Горбатюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Справжній регіонал Показати IP 10 Листопада 2008 17:41
Правильно, хто ж буде працювати з таким головою. Він вміє лише бабло заколачувати і партія йому потрібна лише для цього. Він ще партію доведе до ганебного провалу. Мені соромно за те що я член Партії Регіонів.
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 18:28
Пали партбілет і не позорься :)
Анонім Показати IP 11 Листопада 2008 08:20
А всім нам повинно бути соромно що Партія Регіонів взагалі існує ще на теренах Волині
Анонім Показати IP 11 Листопада 2008 11:45
А хто такий Башкаленко щось я його ніколи і не бачив, він випадково не глибако замаскований волинський підпільник?
регіонал Показати IP 11 Листопада 2008 11:51
Цілковито підтримую. Від нього люди тому і пішли бо вже місяць пройшов як його начебто обрали головою а він як «пічкур» навіть на телебачення боїться вийти, зробити якусь заяву все пенсіонером Пронем попихається, все боїться проти влади слово сказати щоб випадково його та його бізнес ніхто не зачепив… Де та робота з активом партії про що він говорив в газетах??? Де гроші які обіцяв давати на розвиток партії??? Чому не виходить газета??? ДЕ агітаційна робота???
Анонім Показати IP 11 Листопада 2008 12:04
У Вас дещо невірна інформація працівників підштовхнуло не скільки небажання працювати з Башкаленком а відсутність політичної роботи як такої в Волинському відділені Партії Регіонів, а просто просиджувати свій час і бачити як партія яку вони будували по крупинках на їх очах валиться ніхто з них не буде. У новообраного голови був план стати головою і попасти в список нардепів, за своє головування він проплатив і тепер рахує що партії він вже нічим не зобов’язаний.
МАксим Показати IP 11 Листопада 2008 12:06
Знаєте ситуація там як в тому анекдоті з мавпою яка має автомата та не знає що з нею робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus